durczyn Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Witam, otóż mam taki mały problem, jak w załączniku pojawił mi się taki komunikat i nie wiem za bardzo co z tym zrobić. Testy producenta online i software wychodzą pomyślnie. Laptop ma jakoś 1,5 roku, pracuje w dobrych warunkach przy pokojowej temperaturze i małym obciążeniu. Na gwarancje nie chce mi się wysyłać bo go potrzebuje na bieżąco a jak bym miał wymienić dysk to i tak na ssd. Jak ten komunikat powinienem zinterpretować ? Czy jest wiarygodny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 eetam to tylko temp. otoczenia, wiadomo że w lapku będzie wyższa to bym olał, a sama temp. dysku jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Inny program pokazuje jeszcze takie ostrzeżenie. Nie wiem czy powinienem się bać o zawartość dla mnie cenną w jakimś czasie najbliższym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Zarejestrowane wstrząsy dysku - G-Sensor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...