bzykuk19 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Witam Czy te dwie pamięci będą ze sobą dobrze działać pierwsza to Kingstone khx1866c9d3/4g a druga to kingstone KHX18C9X3/4 pytam bo słabo się orientuje i mam nadzieje że ktoś rozwieje moje wątpliwości:) Pozdrawiam bzykuk19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 teoretycznie powinny. najlepiej zrobisz kupując je przez sklep internetowy bo dzięki temu jakby nie działały to zawsze możesz zrobić zwrot. poza tym wszystko zależy też od platformy którą będziesz je obsadzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Jedyna różnica między tymi kościami - te drugie mają profile xmp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykuk19 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 A co to jest ten profil xmp i co on daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Jeżeli masz płytę główną , która obsługuje takie profile to po włączeniu takiego profilu z automatu w biosie zostaną zmienione ustawienia na podkręcone , tak jak producent to ustalił m.in taktowanie , timingi oraz napięcia zasilania. Jest to pewne ułatwienie dla osób , które nie ogarniają tematu. Edytowane 3 Października 2013 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykuk19 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2013 Ok już wiem o co chodzi dziękuje wszystkim za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...