xmihau Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Witam,Jeżeli dobrze pamiętam od trzech lat posiadam monitor LG W2252TQ w połączeniu z Radeonem HD4850. Ostatnimi czasy zacząłem zauważać takie zjawisko: http://oi41.tinypic.com/29uzjmv.jpg Pytanie brzmi: czy jest to usterka karty graficznej czy raczej monitora? Dodam, że jeżeli zrobie screena w momencie występowania tego 'czegoś' to screen ten wygląda normalnie poza moim komputerem, ale otwarty ponownie na nim wyświetla się identycznie - zielone kropki są w tym samym miejscu i migają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Miałem podobny przypadek,po wymianie karty graficznej problem znikł.Nabywca mojej karty nie skarżył się aby takie plamki pojawiały się na monitorze,dodam że miał mniejszą rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2013 Grafika dogorywa. Znajomemu ostatnio rozleciał się HD4850. Nie wiem czy to było GPU czy MEM bo nie bawił się w rzucanie BIOSu o niższych taktowaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...