dubelek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nowe stery są tutaj ale problem mam stary. Nie moge zainstalować żadnych sterów (Via Hyperionów) no wywala błąd, że w Tepm nie ma pliku Setup.exe lub brakuje bibliotek itd. Coz tym zrobić?? WinXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Spróbuj ściągnąć z tego serwera , może poprostu twoje 4in1 zrąbały się przy ściąganiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Dzięki, ale pomogło co innego... po prostu je rozpakowałem (!!) mimo, że nigdy wcześniej nie musiałem, instalowałem to co ściągnąłem i było good... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sa jakies roznice ?? zmiany moze jakies problemy po zainstalowaniu nowych ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sa jakies roznice ?? zmiany moze jakies problemy po zainstalowaniu nowych ?? Niema zauważalnych zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Roznic jako tako nigdy nie widac, tym bardziej przy tak malym przeskoku wersji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Roznic jako tako nigdy nie widac, tym bardziej przy tak malym przeskoku wersji... Co innego jeżeli miałeś z czymś problemy - nowe Hyperiony - support do nowszych podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...