Whiskaz Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Witam. Na jakie opcje powinienem zwrócić uwagę i zmienić je? Moja płyta głowna to MSI b75-g43. Nie chidzi mi tu o podkrecanie, u mnie nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 A dlaczego chciałbyś coś zmieniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiskaz Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 A to już nie ma mody na grzebanie w biosie po kupnie komputera? :) Myślałem, że są jakieś opcje warte uwagi, eco mody i tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Mody? Hm, ja jak coś zmieniam to wiem po co i dlaczego. Na pewno nie dla samego zmieniania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiskaz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Czyli jednak? Będę wdzięczny jeśli mi powiesz co ustawiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Poparz na stopkę u rafa to będziesz wiedział, oc procesora i pamięci. U siebie nie będziesz podkręcać, więc cię to nie dotyczy. Można zająć się konfiguracją wentylatorów, by uzyskać maximum ciszy z zachowaniem odpowiednich temperatur i to w zasadzie wszystko. Jak wszystko działa prawidłowo, nie ma sensu nic ruszać. Można ewentualnie wyłączyć nieużywane urządzenia, porty komunikacyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiskaz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) O to chodziło, dzięki. Sytem fan3 0 rpm? Podejrzane.. Edytowane 6 Października 2013 przez Whiskas1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 A masz podłączony wentylator do tego złącza? Obstawiam, że nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiskaz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Miały być 2 z obudową, zresztą nie ja to składałem, czas zajrzeć do środka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Uważaj na plomby gwarancyjne, bo jak zerwiesz to nie masz gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...