laur_ Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Tuż po złożeniu kompa temp. procka w biosie na dzień dobry pokazuje 36 stopni (obudowa jest jeszcze otwarta, proc niepodkręcony). Czy to oznacza, że coś jest nie tak? Nie wiem, czy od razu sprawdzać, czy cooler nie jest źle założony czy lepiej zamknąć budę i testować. Czy warto dokupić dodatkowe wentylatory do obudowy z tym zestawem? Edytowane 7 Października 2013 przez laur_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Jak dla mnie temp sa ok ;) Wydrapano z mojej X8 :trollface: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Wszystko w normie. Poza tym BIOS/UEFI to nie jest Idle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...