ostryb Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Trochę fotek i filmik. Uploaded with ImageShack.us http://img30.imageshack.us/img30/8009/938n.JPG[/img] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://img34.imageshack.us/img34/9611/yv4.JPG[/img] Uploaded with ImageShack.us http://img34.imageshack.us/img34/751/zam.JPG[/img] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Czy ktoś wie co to jest i do czego służy ? Filmik na YT proszę o wyrozumiałość to moje pierwsze nagranie. Pozdrawiam 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Fajny obrus ^^. Notek 3 fajny sprzęt, ale póki co mój N7000 musi wystarczyć i czekać na jakiś lepszy oficjalny JB bo to pierwsze wydania z marca jest kiepskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Jaki tam oficjalny, instalujesz cm10.2 i jedziesz dalej :rolleyes:Ja bym mojego zloma dawno już wyrzucił gdyby nie ogromna ilość modyfikacji i romów na xda. Tapatapatap i9001 Edytowane 7 Października 2013 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Dobrze widzę, że Note 3 jest ze złączem Micro USB 3.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryb Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 wayne@ Potwierdzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Note 2 bardziej podoba mi się z wyglądu (choć to sprawa jak najbardziej subiektywna; btw mój również jest biały ), natomiast na śliskość są dobre różnego rodzaju "gumy", np. taka: http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EFC-1J9BBEGSTA. Generalnie jak wrażenia dot. działania? Jakieś bardzo odczuwalne pozytywy względem dwójki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Ja jestem ciekaw czasu pracy na baterii w stosunku do NII. Bateria o niemal takiej samej pojemności, za to mocniejsze bebechy, większy i "gęstszy" ekran (mowa o NIII). Wg producenta pracuje minimalnie krócej a to nie najlepiej wróży. Z reguły z generacji na generację bebechy są coraz mocniejsze, bateria coraz większa i czas pracy wg producenta dłuższy. Jak jest w praktyce pisać nie muszę Tutaj sam producent stwierdza, że jest trochę krócej, więc może być naprawdę krótko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkibc Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Dużo bardziej wyraźniejsze kolory na Note 3, ciekawy jestem kiedy to wszystko stanie w miejscu bo nie długo nie będzie można jużbardziej usprawnić telefonów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Jak to nie będzie można? Jeszcze mogą wrzucić 4k na wyświetlacz, albo i więcej (po co to komu? To już inna kwestia). Dodadzą jeszcze z 16 GB ramu i 16 rdzeni i to wszystko na baterii 2000 mah, bo w końcu komu potrzebna większa bateria... Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkibc Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Ale czy jest sens tworzenia takich maszyn kieszeniowych? (Niedługo nie będą się w niej mieścić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Skoro jest popyt:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Ale czy jest sens tworzenia takich maszyn kieszeniowych? (Niedługo nie będą się w niej mieścić) Sens skończył się już dawno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smartskills Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Miałem oba modele i tak naprawdę note 3 jest usprawnieniem czegoś co i tak już było bardzo dobre. Wyższa rozdzielczość i więcej ramu to najważniejsza różnica jak dla mnie. Sam procesor czy gpu to drugorzędna sprawa. No chyba, że komuś bardzo zależy na wydajności gier 3D. Ważną jak dla mnie opcją jest też dodanie w note 3 złącza mini usb 3.0. W końcu zrzucanie dużej ilości zdjec z telefonu na komputer nie zajmujem pół dnia :) Bateria w obu modelach u mnie wytrzmywała 1,5/2 dni więc jak dla mnie nie ma zbytniej różnicy. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez smartskills Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...