Skocz do zawartości
millor

Jak rozpakować plik *.bin i nagrać na płytę

Rekomendowane odpowiedzi

Pliku bin nie rozpakujesz...

Mozna nagrac go za pomoca roznych programow.

Bez CueSheeta wypali ci go np. program CDMate. ftp://156.17.225.199:1945/software/soft2/...te/cdmpoltr.exe

Poszukaj sobie wiecej informacji na http://cdrinfo.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najlepszym programem do zabawy obrazami jest CDRWin 5.05 albo wersja pozniejsza. Ma jedna opcje ktorej nie ma konkurencja, a przynajmniej tak mi sie wydaje :?

Posiadajac np gre zapisana jako obraz mozesz ja odpalic prosto z pliku tak jakby byla juz wypalona. Wtedy jeszcze przed nagraniem wiesz czy plik jest sprawny i wart poswiecenia cd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma jedna opcje ktorej nie ma konkurencja, a przynajmniej tak mi sie wydaje  :?

he he he :lol:

To zes sie obejrzal. Opcje o ktorej mowisz maja:

Alcohol 120%, Nero, CloneCD, WinOnCD + chyba wszystkie nowe programy:

a jest to naped wirtualny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam program WINISO - jest tam opcja konertuj bin->iso i wtesy mozesz sobie juz programe winiso robic z tym obrazem co chcesz.

Znalazlem jeszcze jeden program, bardzo prosty zreszta, co nazywa sie Bin To Iso Converter 2.0 ktory konertuje do iso bez pliku cue. Dodam ze iso spokojnie mozna w nero wypalic wybierajac funkcje wybierajac opcje nagraj plik obrazu

to tyle pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi