radiergummi Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Zakładam oddzielny temat, żeby nie robić zamieszania w podstawowym topicu o czołgach. Dla tych co o Blitz nie słyszeli jest to wersja mobilna czołgów na urządzenia z iOS i Androidem. http://wotblitz.eu/ SCREENY Q&A WYMAGANIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 GPU PowerVP SGX540 which is inside the popular Galaxy Tab 2 tablet is not supported at the momentPograne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 czy komórkowcy będą wrzucani do normalnych randomowych bitew, czy będą mieli własne serwery? - strach się bać napływu kolejnych retardów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Blitz grają osobno. Bitwy 7 vs 7. Edytowane 8 Października 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 World of Tanks Blitz preview Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zamknięta beta rusza tuż po nowym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 World of Tanks Blitz: testy zamkniętej wersji beta Póki co na tablety z iOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 http://www.dom1n.com/newsy/wot-blitz-instalacja/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 World of Tanks Blitz - Supported Android Devices List Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Telefon to az w palce parzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Dokładnie. Jak ktoś sprawdzi jak gra śmiga na Nexusie 7 2012 i 2013 niech się podzieli wrażeniami. Bez urządzenia z ekranem minimum 7" nie ma sensu zabierać się za grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 U mnie na nexusie 7 2013 (32gb )chodzi ok, 40-60 fps tylko trochę za mało cali żeby się grało komfortowo o ile w ogóle taki rodzaj sterowania można nazwać komfortowym, bo to walka z samym sobą a nie przeciwnikiem. Pozdrawiam tych co grają na telefonach. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzaceq Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Gram od rana na galaxy s5. Bardzo mi to siadlo. Klatek od 45 do 60. Bateria szybko znika :-D Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Gra ok, tylko mnie sterownie irytuje... Wysłane z mojej Moto G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Gram od rana na galaxy s5. Bardzo mi to siadlo. Klatek od 45 do 60. Bateria szybko znika :-D Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Ja też, ja też :D Gra się zajebiaszczo. Klatki lubia spaść do 33 ale nie jest to jakoś szczególnie odczuwalne. No i nie mogę wygrać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...