czemu126 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Hej, Co sądzicie o antywirusie Avira? A co o jego producencie? A co jeśli powiem Wam, że strona domowa Aviry została niedawno shackowana? Natknąłem się na taką "ciekawostkę", podczas chęci pobrania tego antywirusa (niestety, strona AVG też nie odpowiada i też nie jest przypadkiem). Przeglądając twittera "autorów" tego ataku, można dojść do wniosku, że zrobili ostatnio nagonkę na parę serwisów. Hakerzy, którzy się pod tym podpisują to: @KdmsTeam Screny ze strony Aviry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Strona to nie antywirus, a te ataki nie robią na mnie jakiegoś specjalnego wrażenia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czemu126 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Chcąc pobrać antywirusa musiałem odwiedzić stronę... Jednak to interesujące, że producenci oprogramowania antywirusowego (jak i innych programów mających ochraniać użytkowników) niekiedy padają atakiem hakerów. Cóż, luki są wszędzie... Chcąc pobrać antywirusa musiałem odwiedzić stronę... Jednak to interesujące, że producenci oprogramowania antywirusowego (jak i innych programów mających ochraniać użytkowników) niekiedy padają atakiem hakerów. Cóż, luki są wszędzie... Chcąc pobrać antywirusa musiałem odwiedzić stronę... Jednak to interesujące, że producenci oprogramowania antywirusowego (jak i innych programów mających ochraniać użytkowników) niekiedy padają atakiem hakerów. Cóż, luki są wszędzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) To nie producenci padli ofiarą "hakerów" tylko ich dostawca usług. Więcej szczegółów tutaj: http://zaufanatrzeciastrona.pl/post/avg-avira-alexa-redtube-leaseweb-whatsapp-ofiarami-ataku/ Edytowane 9 Października 2013 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...