bandit Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Prosze o propozycje Pozdrawiam Bandit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 spire falcon rock 2 - 59 zł speeze Raptor cool I - chyba ok 50zł oba coolery sądokładnie takie same. ten drugi to kopia spire, tak samo wydajny tylko producent inny. niedługo kupię taki sobie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Poza tym mozna jeszcze Coller master X-Dream (60zl) Ale ja bym bral Falcona II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja polecam (patrz podpis) Coolmaster X- Dream i jescze 40 zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Igloo 2500 :) Gdybym miał te 80zeta to sam bym kupił, a tak... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 dołóż 20 pln i masz volcano 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Igloo 2500 :) Gdybym miał te 80zeta to sam bym kupił, a tak... :( niejest on taki dobry , tez myslalem ze jest super , taki kumpel go kupil i tmp w stosunku do starutkiego spire jesce z durona spadla o 3-4stopnie wiec bez rewelacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Igloo 2500 :) Gdybym miał te 80zeta to sam bym kupił, a tak... :( niejest on taki dobry , tez myslalem ze jest super , taki kumpel go kupil i tmp w stosunku do starutkiego spire jesce z durona spadla o 3-4stopnie wiec bez rewelacji Ja bym chciał zobaczyć takie dane z AXP 1700@..., bo Duron to dla mnie żaden wyznacznik. A poza tym 3-4C to dobry wynik - chyba nie spodziewałeś się spadku o 10C? No i jeszcze bardzo ważna jest pasta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Igloo 2500 :) Gdybym miał te 80zeta to sam bym kupił, a tak... :( niejest on taki dobry , tez myslalem ze jest super , taki kumpel go kupil i tmp w stosunku do starutkiego spire jesce z durona spadla o 3-4stopnie wiec bez rewelacji Ja bym chciał zobaczyć takie dane z AXP 1700@..., bo Duron to dla mnie żaden wyznacznik. A poza tym 3-4C to dobry wynik - chyba nie spodziewałeś się spadku o 10C? No i jeszcze bardzo ważna jest pasta... zle mnie zrozumiales chodzilo mi oto ze poprzednio mial stary kuler z czasow durona i po zakupie athlona mial go nanim , xp 1,7 @ 2200mhz i mial jakies 54-56 stopni w stresie na solteku nf2 , a po zmianie na tego igloo ma jakies 52-53 w stresie wiec zadna rewelacja , moze go kiedys umnie potestuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 na napieciu 1,675v , pasta titan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 titan cu5db - 100% miedzi i wiatrak 5k (ok 70pln) albo SK6 z deltą za 99pln: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14144106 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...