Gość kacper3355 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Chciałbym zaprosić Was do zapoznania się z moimi krótkimi notkami, na temat nadchodzacych, ciekawych ale nieznanych gier. Mam nadzieje że przyczynie się do tego, że komuś spodoba się któraś z tych gier :) http://www.dziennikgracza.pl/search/label/Nieznane + Na jakie "nieznane" gry, Wy czekacie ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreQrm Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Sui Generis wygląda ciekawie... bo z samego opisu to klon Fallouta 1 i 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 State of Decay - właśnie niedawno skończyłem, jedna z najlepszych gier w jakie grałem, jedyny mankament to sterowanie które jest zrobione na konsole nie na kompa ale idzie się przyzwyczaić. Gorąco polecam tytuł Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Sui Generis nieźle wygląda!? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 No że nie wspomnę o battlefield 4,premiera już w przyszłym tygodniu Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazzyIwan Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 A jakieś plotki o gta5 pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Tego nikt nie wie pisze że 2014 Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Tego nikt nie wie piszą ze 2014 ale zobaczymy czy początek czy koniec :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kacper33555 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Obstawiam że GTA V na pc wyjdzie wiosną-latem. Jakieś propozycje nieznanych, ale ciekawych gier? (takich które jeszcze nie wyszły) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Watch dogs Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kacper33555 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Watch Dogs jest raczej znane :P + mój typ (Raven's Cry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Tak ale gra jeszcze nie wyszła a pewnie będzie hitem, a tak przy okazji czy gra która jest nieznana może być dobra, kurde nie wiem, raczej zawsze się kończyło że jeżeli gra jest hitem jest zrobiona na dobrym budżecie. Ostatnio ze słabiej znanych gier komputerowych grałem w Van Helsinga gra podobna do Diablo i chyba mało znana Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kacper33555 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Van Helsinga właśnie dzisiaj zakupiłem w wyprzedaży halloweenowej na Steamie :) Oj będzie się grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Fajna gra, polecam Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Niech ktoś w końcu zamknie ten temat, bo straszy czerwonym w niemal każdym poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Czerwonym, nie za bardzo rozumiem? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Minusy pod każdym postem. Autor to troll, który zakłada tematy i odpisuje tylko w celu reklamowania swojego serwisu. Edytowane 30 Października 2013 przez Tompior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kacper33555 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Nie jestem żadnym trollem, owszem - dodałem link do mojej witryny, ale akurat celem tego tematu jest pomoc w znalezieniu ciekawych, ale nieznanych gier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Oczywiście kacper33555 lub kacper3355. Na pewno osoba szukająca informacji zakłada temat (a wcześniej konta), w którym na wstępie linkuje do swojego serwisu (i robi to również w kolejnym poście). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Nie jestem żadnym trollem(...) No popatrz a ja to Caryca Katarzyna 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) No popatrz a ja to Caryca Katarzyna A ja po awatarze myślałem, że Ju Sang Shik. EDIT: Orgia - jeśli już, to "blown". :P Pierwszy breaker fajny, ale w drugim trochę przesadzili z tym power-upem u Shioona. Edytowane 31 Października 2013 przez Dammeron 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 A ja po awatarze myślałem, że Ju Sang Shik. You've blow my cover. New Wave trochę posysa updateami. A pierwsza część lekko mówiąc przekonała mnie do manhwa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Dobra Orgia zagadaj do Romka czy ja mam sobię z nim pogadać o Twoim Come Back ? Dość Edytowane 31 Października 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreQrm Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Reklama serwisu czy nie - temat przydatny. Jeśli reklamy są problemem można je wyciąć, ale reszta, czyli info się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Jest kilka ciekawostek, o których się właśnie dowiedziałem. Apocalypse now. WOW! Ready or not. Stalker 2 ! Edytowane 3 Czerwca 2017 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trisska Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2017 Po wczorajszym E3 czekam na nowe Life is Strange i Metro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Jest kilka ciekawostek, o których się właśnie dowiedziałem. Apocalypse now. WOW! Ready or not. Stalker 2 ! Nie Stalker 2, tylko fanowski mod Stalkera COP pod nazwą "noises of the zone" robiony na CryEngine. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2017 Fajne, fajne... moim zdaniem stalkerem śmierdzi w ucieczce z Tarkova i to na na kilometr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Anthem https://www.ea.com/pl-pl/games/anthem Edytowane 30 Lipca 2017 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...