Skocz do zawartości
Sebastian_Bach

KILLER JIUHB

Rekomendowane odpowiedzi

S_B -> No stary......co z tymi zrzutami ?? Dawaj je...........a jeżeli to co napisałeś to podpucha, to następnym razem nie przechwalaj się tak, bo większość forumowiczów na takie rewelacje musi mieć dowód (screeny)...ponieważ coraz więcej osób chwiali się że ma 1700+@4000+ przy Vcore = 1,5v :lol: :lol: :lol: .........a jak przychodzi do udowodnienia tego, to wtedy "chwalipięty" milkną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może Sebastian_Bach to kolejne wcielenie ludka o nicku Mily ? ? ?

Dla przypomnienia:

Athlon XP 1700+ DLT3C JIUHB 0309 podkręcony pracuje na 200MHz*14 = 2800MHz przy 1.9V i grzeje sie jak...

A ja mu wierzę ale może daltego iz taki jestem. Wg mnie to prawda z jego procem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tomasir- wierzysz Sebastianowi czy Milemu ? :D :D :D

Ja stoję po środku- wszystko jest możliwe, to dlaczego nie tak dobry o/c przy małym napięciu. Ale dlaczego Sebastian zamilkł? Dlaczego nie zapodał screenów? Tłumaczenia że nie może, nie umie nie przemawiają do mnie. Może jeszcze się odezwie i zaspokoi naszą małą wiarę (Tomasz moje imię- tak jak ten apostoł :D ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co czekać na fotki, nie zobaczymy ich nigdy. Ani sebastiana...

Sebastiana_Bacha juz pewnie nie zobaczymy, ale za to mozemy go posluchac... Trzeba tylko znalezc odpowiednia plyte :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...