vertezzo Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Witam, z góry przepraszam za błędy, piszę z tabletu. 2 miesiące temu zakupiłem komputer, ten sam co na głównej purepc z sierpnia do 1000zł (z tym, że 5400k zamiast 6400k). Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Gry typu battlefield 3, assassins creed 3 o dziwo działają, jednak gdy chcę nagrywać obraz frapsem czy bandicamem zaczyna cholernie ciąć. Czy kupno dodatkowej karty graficznej - przykładowo Amd HD6570 coś by pomogło? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Nie warto, zysk w wydajności marginalny, kłopotów ze sterownikami sporo, chyba że tylko dla FRAPS chcesz zaryzykować, ale tutaj sprawa bardziej zależy od CPU, niż GPU.. Ogólnie szkoda kasy. Testowałem swego czasu A10-6800K + HD 6670 i nie było rewelacji. W przypadku A6-5400K + HD 6570 będzie jeszcze gorzej jeśli chodzi o procentowy zysk wydajności: http://www.purepc.pl/karty_graficzne/przeglad_igpu_test_zintegrowanych_kart_graficznych_amd_i_intel?page=0,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...