samzi Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Witam ostatnio pomimo antywirusa (AVAST) mój laptop został zainfekowany najprawdopodobniej wirusem Neshta który atakuje pliki exe. A więc zainstalowałem na nowo windowsa XP na partycji "C" (mam 2 partycje C i D) po tym formacie partycja "D" przestała działać a mianowicie po próbie wejścia w nią wyskakuje komunikat czy chce ją sformatować i pytanie do was czy da radę jakoś to naprawić ? nie chciałbym formatować tej partycji ponieważ mam tam trochę dokumentów zdjęć itp . ale co mnie dziwi partycji "D" nie formatowałem a w zarządzaniu dyskami pisze że jest ona pusta Edytowane 11 Października 2013 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Spróbuj użyć programu TestDisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Wszystko pieknie ładnie tylko że nie wiemjak uruchomic ten program tzn co w nim kliknać żeby przywróciło dane okno startowe i co tu wybrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 RTFM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) fajnie że po polsku i ze inne okna mi w dalszym procesie wyskakuję i że nie mam nic na zielono :) Edytowane 13 Października 2013 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) No sorry, sama strona jest po polsku, ale FAQ jeszcze nie ... Podstawy Edytowane 14 Października 2013 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...