Skocz do zawartości
legenyes

razer orochi 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno jedna z najlepszych myszek, może i tak . przewodowo sprawdza sie super. 

Kupując ją liczyłem na równie dobrą prace bez przewodu.

Ogromną wada tej myszy jest to ze w zestawie nie ma adaptera Bloutooth, ale ok ..mialem kilka sztuk w domu.. niestety, zadna z nich nie chce wspolpracować z urządzeniem, zakupilem wobec tego nowy bluetooth... tez nie dziala. przewodowo dziala prawie idealnie. aktualizowalem oprogramowanie samej myszki jak i programu synapse. już nie mam pomysłu co robićDołączona grafika. Korzystam z Windows 8 i może w tym jest problem . Niepowinno tak sie dziać z myszką wartą 300 zł Dołączona grafika dzisiaj kupilem logitecha g700, jest idealna ale niestety za duza no i za ciężka( nie to że narzekam bo dziala super ale czuje jakis tam malutki dyskomfort), w przeciwieństwie do Orochi która pod tym względem jest idealna i chętnie przesiadł bym sie na nią gdyby udalo sie rozwiązać problem z dzialaniem przewodowym. rozwiązaniem moze byc sprawdzenie go na innym systemie , lecz do formata mi nie śpieszno..

może ktoś z was ma jakiś pomysł , może jka coś robie żle.. sam nie wiem

prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi