roth Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 2 glosniki. Mam podpiety zestaw 5.1 do ss. ustawiam w panelu sterowania 6 glosnikow.Jest ok. Niestety po restarcie znowu sa 2 (zmieniam na 6 i jest znowu ok). Tylko ze meczy mnie to juz. Moze wpisac cos w rejestrze czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ja bym przeinstalował sterowniki, albo nawet je całkiem usunął i zainstalował od nowa, sporbój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 nic to nie daje. Probowalem. Po restarcie mam tylko 2 glosniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 mi to się też zdaża ale czasami i nieznalazlem wyjścia,pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a u mnie heh jest ok i nic nie robiłem tyle ze nie mam epoxa tylk abita nf7-s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...