_Vip_ Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Chłopy mam opcje przesiadki na Intela. Szybkie pytanie...brać i5 3470 czy i5 4430 ? Różnica w cenie żadna. Haswell ma lepszą integre co nie jest dla mnie bez znaczenia bo innej grafy wkładac nie będę. Raczej bez OC, użytkowany do wszystkiego, jeśli gry to jakieś mega stare z nudów Edytowane 15 Października 2013 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 i5-4440 jest z reguły tańszy niż 4430. Ten pierwszy kosztuje 660 zł. Do tego doskonale wyposażona i wykonana MSI B85-G43 Gaming. Dziś poskładałem taki komplet. Śmiga jak złoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Płytka zamówiona, dzięki za namiar! Udało sie dokoptować 4570 do kompletu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Super wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Maszyna poskładana, ale Panom od MSI to bym obił ryj ! Od godziny 9 praktycznie walczyłem z tym szitem. Płyta notorycznie po restarcie gubiła ustawienia bootowania i nie widziała SSD na którym był system. Za każdym razem pojawiał się błąd 9C w prawym dolnym rogu i pomagał już tylko CLEAR CMOS i ponowne ustawienia. Za którymś tam razem coś mnie podkusiło i sprawdziłem co ona tam sobie ustawia jako priorytet. No i BINGO!. Wspaniała MSI B85-G43 stwierdziła, że doskonała opcja jest czytnik kart pamięci z podłączonej na USB drukarki i z niego próbowała bootować. Po wyłączeniu drukarki wszystko działa. Bios oczywiście najnowszy. Komp działa...na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...