Krycha5253 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Witam mam pytanie mam bios Phoenix 09ci i nie mam zakładek do podkręcenia procka i oto moje pytanie czy w tym biosie są ukryte zakładki i czy można je jakoś odblokować?? Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Jak będziesz miał jeszcze płytę do tego biosu, podaj jej model. Pomyśli się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha5253 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 z płyta może być problem bo praktycznie żaden program jej nie wykrywa a nie mogę laptopa rozkręcić bo mi dysk twardy padnie. Są jakieś obejścia żeby sprawdzić model płyty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 W laptopie proca sie (raczej) nie podkreca... Wydrapano z mojej X8 :trollface: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha5253 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 dobrze ująłeś (raczej) nie podkręca ja jestem jedna z tych osób które chcą podkręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Widzac to co napisales, mozna smialo stwierdzic, ze jest to poza Twoim zasiegiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 dobrze ująłeś (raczej) nie podkręca ja jestem jedna z tych osób które chcą podkręcić.Chodzilo mi bardziej o to ze w 99% przypadkach sie nie da podkrecić... Wydrapano z mojej X8 :trollface: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Polecam zainstalować chociażby program CPU-Z i podać nam, z jaką płytą główną mamy do czynienia, wtedy będziemy mogli coś więcej powiedzieć ;) @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha5253 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Modelu nie podam ponieważ nawet ten program nie może zidentyfikować tej płyty mogę powiedzieć tylko ze to samsung R519 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...