Skocz do zawartości
burro

O ramkach i sprzedawaniu .. (ale dziwniy temat :D)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar dokupic sobie 256 ram i jestem ciekawy ile mi podniesie sie wydajnosc.

W 2001 chyba peknie juz 10k ale 10500 - 11000 bym wolal...

W 2001 mam teraz ~1500 i nie mam pojecia jak ci moze zmienic...

I wlasnie nie wiem czy sie opalaca teraz dokuptwac czy za rok ajk 512 za tą cene qpie....

A i bede kupowal 333 no name tak jak mam teraz... chyba... bo sam nie wiem... mam jakies 150 zl ..... i chcem komapa ulepszyc ( tz mam GF2mx + SB live sprzedac i chyba ze 150zl za to wezme ... nir ??)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie masz sie co martwic i tak masz duzo.......a w grach to zalezy jakich......napewno bedzie sie troche szybciej wczytywac....ale nic wiecej i chyba ze masz jakas gre na 512 ramu to wtedy bedzie duz oszybciej chodzic........ale mysle ze nie ma sensu, lepiej za te 150 zl kupic 5 l wodki i masz na 10 dni imprezowania:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie masz sie co martwic i tak masz duzo.......a w grach to zalezy jakich......napewno bedzie sie troche szybciej wczytywac....ale nic wiecej i chyba ze masz jakas gre na 512 ramu to wtedy bedzie duz oszybciej chodzic........ale mysle ze nie ma sensu, lepiej za te 150 zl kupic 5 l wodki i masz na 10 dni imprezowania:P

heh ta opcja mi sie najbardziej podoba ale widze kolega słaba głowa 5 litrów na 10 dni , 2-3 dni max i to jak nie bedzie wchodziła ;-)

za 150 zł masz na allegro kingstony 256 pc 333 i jak dobrze trafisz to sie ładnie pokręcą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale i tak HL2 bedzie pewnie chodzil duzo lepiej na 512 a w przyszlosci.... A co do kingstonów to chyba nie ma sensu jak i tak stare ramy beda przeszkadzaly w kreceniu.... mi magistrala 170 wystarcz... musze teraz jeszcze z drucikami pokombinawac na 13x i mam juz wypas podrkeconego.... jak dla mnie

Pozatym postal 2 teraz u mnie cieko chodzi, mafia tez... reszcta spox ale ramki sie sprzydadza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma sie przerób i doswiadczenie :D:D: ale nie sam z kumplem jak we 2 siądziemy do tego to zniknie i bedziemy wiecej krzyczec :D:D

ma sie przerób i doswiadczenie :D:D: ale nie sam z kumplem jak we 2 siądziemy do tego to zniknie i bedziemy wiecej krzyczec :D:D

a tak poztym 5 litrów w 3 dni nie ma problemu to jest tylko 1,33 litra na dzień i to sam bym zrobił ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze kolega sie rozkrecil:)), ja liczylem tak na 0,5 dziennie jako norme......spokojnie.........a na 2 -3 dni.......to moze przegiecie, ale jak pic to pic.....btw.....robimy zjazd uczestnikow forum TWEAKA:) wielkie picie:P

szkoda ze daleko mieszkacie:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak poztym 5 litrów w 3 dni nie ma problemu to jest tylko 1,33 litra na dzień i to sam bym zrobił ;-)

Moze juz czas do AA? :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...