best-boy Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Net to mass media ? W takim razie zgodnie z ktorym artykulem/paragrafem internet nalezy do mass mediow. ?? Transmisje kodowane to qrwa co ? Poczta e-mail to co ? Http to co ? Przeciez nie moga byc na wszystko osobne artykuly i paragrafy??? Szukalem juz conieco i malo znalazlem, potrzebuje tu madrej glowy. Jak sie ma do tego prawo konstytucyjne. Chodzi o: -wolnosc slowa i wyrazania opinii (nawet niezgodnej z prawda?) -wolnosc ekspresji artystycznej A co jak sie komus moja opinia nie podoba na jakis temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie podoba mi sie Twoje podejscie do netu :? Chyba spotkamy sie w sadzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie podoba mi sie Twoje podejscie do netu :? Chyba spotkamy sie w sadzie :lol: Wiesz bardzo prawdopodobne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie podoba mi sie Twoje podejscie do netu :? Chyba spotkamy sie w sadzie :lol: Wiesz bardzo prawdopodobne :P Qrde, do czego to doszlo :cry: I jeszcze Ich Troje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 boj sie reed! nie znasz dnia ani godziny jak poczta przysle invitke :D hehehe ... pzdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 boj sie reed! nie znasz dnia ani godziny jak poczta przysle invitke :D hehehe ... pzdr. :) Dopiero teraz do mnie dotarlo 8O Jak tak wszyscy ktorym cos skasowalem/zablokowalem zaciagna mnie do sadu, to ja lekko dozywocie chyba zalicze 8O :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 net to mass mediom :P tyle wiem, ale gdzie jest uregulowane to nie wiem :? reed - jakby lekko ;) od reki dostaniesz ;) tylko sie w sadzie pokaz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 boj sie reed! nie znasz dnia ani godziny jak poczta przysle invitke :D hehehe ... pzdr. :) Dopiero teraz do mnie dotarlo 8O Jak tak wszyscy ktorym cos skasowalem/zablokowalem zaciagna mnie do sadu, to ja lekko dozywocie chyba zalicze 8O :cry: no widzisz - "no i cos pan k.u.r.d.e zrobil" ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mowi sie trudno, trzeba bedzie odcierpiec, i tak nikt nie bedzie przeciez zalowal ze upierdliwego reeda zabraknie na forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 upierdliwego reeda zabraknie na forum :lol:z grzecznosci nie zaprzecze :P :lol: joke ;) :lol: ale jak Ty mialbys siedziec to co z reszta moderow :?: :lol: wszystkich do kicia :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 boj sie reed! nie znasz dnia ani godziny jak poczta przysle invitke :D hehehe ... pzdr. :) Dopiero teraz do mnie dotarlo 8O Jak tak wszyscy ktorym cos skasowalem/zablokowalem zaciagna mnie do sadu, to ja lekko dozywocie chyba zalicze 8O :cry: No Reed nie przeginaj. Że tobie akurat nie podabał się mój wątek to trudno... Przynajmniej kilka osób podjęło ciekawa dyskusję, a całkwiem sporo ukazało całe swoje "JA". Ja miałem przednią zabawę jak czytałem jakie kretynizmy osoby potrafią pisać... A co do netu to dla mnie można go zaliczyć do Massmediów, bowiem spełnia ich założenia, jako środek przekazu informacji do dużej liczby osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie podoba mi sie Twoje podejscie do netu :? Chyba spotkamy sie w sadzie :lol: MEGA WOW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja wysiadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Kretynizmy to wiemy kto pisał. Więc swój głupi komentarz zostaw dla siebie... :twisted: Chyba, że grozisz moderatorowi :P Ale swoją drogą, dzięki za temat, polewka z tego będzie długa :lol: Chyba spotkamy sie w sadzie Jedno jest pewne, będzie tam tłoczno :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 No.... Reed cisnął i przycisnęli Reeda. Ale mym skromnym zdaniem to oskarżanie się nawzajem do niczego nie doprowadzi proch kilkoo Banoow.Ja bym stał po stronie Reeda. On z resztą tego, ekhm... towarzystwa sprząta <span style="color:red;">[ciach!]</span>a na forum po mnie i innych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Kretynizmy to wiemy kto pisał. Więc swój głupi komentarz zostaw dla siebie... :twisted: Każdy ma prawo do swojego zdania... Chyba, że grozisz moderatorowi :POczywiście: Reed nie boję się Ciebie, choć wielki jesteś nie tylko duchem ale i ciałem, ani tego twojego boa, którego teraz pogardliwie będę pytonem zwał :lol: ps. Oto Ci Zoltar chodziło? A pisałeś że bedziesz miał polewkę, co dla mnei znaczy iż nie zrozumiałes całkiem poważnych konsekwencji wynikających z niby takich banalnych spraw. Oczywiście nie miałem na celu Cię obrazic ( oczywiście to piszę byś mnie nie pozwał :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Sytuacje rozumiem, a polewka jest z Ciebie :wink: OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Kretynizmy to wiemy kto pisał. Więc swój głupi komentarz zostaw dla siebie... :twisted: Każdy ma prawo do swojego zdania... Chyba, że grozisz moderatorowi :POczywiście: Reed nie boję się Ciebie, choć wielki jesteś nie tylko duchem ale i ciałem, ani tego twojego boa, którego teraz pogardliwie będę pytonem zwał :lol: ps. Oto Ci Zoltar chodziło? A pisałeś że bedziesz miał polewkę, co dla mnei znaczy iż nie zrozumiałes całkiem poważnych konsekwencji wynikających z niby takich banalnych spraw. Oczywiście nie miałem na celu Cię obrazic ( oczywiście to piszę byś mnie nie pozwał :P ). A ten znowu zaczyna swoje drętwe wywody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 [...] No Reed nie przeginaj. Że tobie akurat nie podabał się mój wątek to trudno... Przynajmniej kilka osób podjęło ciekawa dyskusję, a całkwiem sporo ukazało całe swoje "JA". Ja miałem przednią zabawę jak czytałem jakie kretynizmy osoby potrafią pisać... [...] Tomasir, ja nie przeginam, zartuje przeciez :o To nie to ze nie spodobal mi sie Twoj watek, mnie on tylko rozsmieszyl, a wiele z komentarzy roznych userow jeszcze bardziej. BTW, tylko dlaczego mieszasz w to mojego kochanego wezyka 8O :?: I jeszcze pogardliwie pytonem chcesz go nazywac :? co on winien biedak ? 8O Oszczedz przynajmniej jego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...