SR-71 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Zrobiło mi się coś takiego i nie wiem jak to naprawić Edytowane 19 Października 2013 przez SR-71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 Przeczytałeś swojego posta po wysłaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Sorry. Nie mogłem wkleić obrazka ze zrzutem ekranu, ale w końcu poszło. Edytowane 19 Października 2013 przez SR-71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 Problem dotyczy wszystkich przegladarek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Już sobie poradziłem. Usunąłem pliki cookie i śmiga noramalnie. Temat zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Super, a więc warto było założyć kolejny temat (po co pisać w tym o win 7 albo innym już podobnym) i powiększyć nasze w końcu niewielkie forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...