ghoul199 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Witam! Jestem świeżo po formacie i mam problem, który nigdy wcześniej po formacie u mnie nie występował. Po tym, jak już Windows się włączy, muszę czekać jakieś 20 sekund zanim będę mógł coś zrobić, np. włączyć przeglądarkę. W zasobniku ikonka sieci tak jakby się ładuje, jakby identyfikowało sieć. Z programów startowych mam tylko antywirusa. Jaka jest przyczyna?Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Edytowane 24 Października 2013 przez ghoul199 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vroobelek Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Na początek reset BIOSu i uruchomienie programów diagnostycznych. Dysk to myślę, że nawet HDTune. Pamięci MEMTestem (musisz zrobić bootowalny obraz na pendrivie lub płycie CD). OCCT do CPU i GPU. Jaka konfiguracja sprzętu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 :) Bez przesady. Próbowałeś przeinstalować jeszcze raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...