IreM Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Witam! Zastanawiam się nad kupnem tego laptopa, przykładowy link:http://archiwum.allegro.pl/oferta/laptop-lenovo-y580-i7-3630qm-8gb-1tb-gtx660-win8-i3439030629.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkibc Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Lenovo Y580 jest bardzo popularny lapkiem, ma dobre parametry i dobrą cenę. Do czego ma zostać przeznaczony sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Po pierwsze, nie ten dział. Po drugie, użyj wyszukiwarki. Było już trochę postów na temat Y580. Ogólnie ma mocne flaki za swoją cenę, ale jakość wykonania, delikatnie mówiąc, nie zachwyca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkibc Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Zgadzam się z kolegą, mocny w środku a od zewnątrz nie koniecznie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreM Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 A czy obecnie na rynku jest jakiś przynajmniej trochę lepszy laptop od y580 za tę samą cenę? Czy ten laptop nada się do gier za jakieś kilka lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Mam i polecam. A jak dokupisz SSD, to już w ogóle rakieta. Nie wiem o co chodzi z jakością wykonania, osobiście nie mam do czego się przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreM Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) "A czy obecnie na rynku jest jakiś przynajmniej trochę lepszy laptop od y580 za tę samą cenę? Czy ten laptop nada się do gier za jakieś kilka lat?" Na dysku SSD jak bym kupował to zainstalować system operacyjny jak mniemam? I wtedy jest dużo lepiej w grach np.? @Edit Znalazłem takiego: http://archiwum.allegro.pl/oferta/lenovo-y580-i7-3630-8gb-ssd-128gb-1tb-gtx660-win8-i3368122880.html Myślę, że jest naprawdę niezły, jednak cena troszku za duża jak dla mnie. Jak mniej więcej będzie się to różnić z takim za 3tys, który ma i5, 4gb ram i brak ssd? Np. w fpsach i na jakich detalach Edytowane 30 Października 2013 przez IreM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkibc Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Dysk SSD usprawnia działanie systemu jak i innych aplikacji. Jest to bardzo zauważalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreM Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Czyli system nie musi być zainstalowany na SSD, aby wszystko i tak działało szybciej? I powtarzam pytania: A czy obecnie na rynku jest jakiś przynajmniej trochę lepszy laptop od y580 za tę samą cenę? Czy ten laptop nada się do gier za jakieś kilka lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 w tej cenie nie ma nic lepszego, czy sie nada to kto to wie? weszly nowe konsole, bog jeden wie jak za rok czy 2 lata nowe gry beda chulaly na starym sprzecie. Wez pod uwage ze ten gtx 660 z lapka to jest lekko niedotaktowany gtx 650 desktopowy wiec jakis potwor to to nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreM Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) ale podobno można podkręcić jakoś tą karte graficzną, nie znam się na tym zbytnio + powtarzam: Znalazłem takiego: http://archiwum.alle...3368122880.html Myślę, że jest naprawdę niezły, jednak cena troszku za duża jak dla mnie. Jak mniej więcej będzie się to różnić z takim za 3tys, który ma i5, 4gb ram i brak ssd? Np. w fpsach i na jakich detalach Edytowane 30 Października 2013 przez IreM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreM Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 ref Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Będzie spora różnica, według mnie warto dopłacić. 4GB ramu, i5 i brak ssd to marna opcja, skoro i tak wydajesz tyle kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreM Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 A czy ten: http://allegro.pl/laptop-asus-x750jb-i7-4700hq-8gb-gt740-win8-gry-i3650798739.html byłby lepszy od http://archiwum.allegro.pl/oferta/lenovo-y580-i7-3630-8gb-ssd-128gb-1tb-gtx660-win8-i3368122880.html (załóżmy, że bez SSD i w tym wypadku odjąć trochę ceny). Karta graficzna lepsza chyba w tym Asusie, tak samo procesor, hmm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...