marcin77 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 czy warto coś takiego kupić, jak to się sprawdza, czyu ktoś coś takiego ma ?? dodam że koszt prawie 700 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 jest to srednie a po za tym nie dawno bylo na forum . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ja mysle ze to jest starsznie drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 nie warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 to chyba lepiej dołoże sobie na jakąś grafike albo wc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Super WC będziesz za to miał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 czy mi się przewidziało, 250w zasolacz masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Co do kupowania to uważam że niewarto ale ma pomusł na zrobienie czegoś działająceo na bardzo podobnej zasadzie za niewielnkie pieniądza i zaraz założe o tym topic i dokładnie opiszę swój projekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 gdzies widziałem test tego i wypadło bardzo słabo jak na zestaw za 700 zł .Na antku 2100+ (chyba) cos koło tego ,w stresie było 47C przy dobrze wentylowanej budzie .Czyli kompletna beznadzieja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Stanowczo za drogie, kupił bym za 200-300 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 juz sie zniza powoli do ceny jaka mozesz wydac na to :P btw sorka za wygrzebanie tematu :wink: jak kogos to interesuje jeszcze to TU mozna to kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 IMO 360pln to dalej duzo. za to mam komplet zalmana na grafe i cpu a bedzie i ciszej i wydajniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 nie warto za drogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 IMO 360pln to dalej duzo. za to mam komplet zalmana na grafe i cpu a bedzie i ciszej i wydajniej. fakt - robilem do tego przymiarke ale jak poprzegladalem testy to mi sie odechcialo tego "cuda"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A co lepiej dla P4... SubZero G4 (za 260zł) czy Thermalright SP-94? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 A czy cena 270 zł za subzero nadal jest za wysoka? :) http://allegro.pl/show_item.php?item=23729488 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 A czy cena 270 zł za subzero nadal jest za wysoka? :)http://allegro.pl/show_item.php?item=23729488tak bo za 200 masz wydajniejszego zalmana 7000a CU lub thermalrighta sp97 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Z mojego podpisu widac, że też mam zalmana, wprawdzie nie Cu, ale AlCu ;) Zastanawia mnie co w takim razei widza w nim niektorzy zachodni recenzenci - zestaw ten miał kilka pochlebnych recenzji włącznie z rekomendacjami i nagrodami "Editor's Choice" (chyba ze byly sprzedane) - i to mimo faktu, ze cena wynosila 150$, czyli 600zł. Podejrzewam, ze gdyby cena na zachodzie wynosila 65$ to rekomendacje dawałby kazdy portal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Gdyby wykonanie było lepsze tj. radiaror z miedzi i mocniejszy peltier to jeszcze miałoby to sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgadza sie - peltier odciąga 73W ciepła i jezeli masz takiego procka, to wtedy SubZero naprawdę rządzi: http://www.systemcooling.com/tt_subzerog4-10.html W momencie kiedy podniesiemy prockowi napięcie tak, że zacznie on wydzielać więcej ciepła niż te 73W to wtedy peltier przestaje wydalać i temperatura rośnie - i nie ma na to wplywu ani doplyw zimnego powietrza do buty, ani predkosc wentylka na raidatorku, ani fakt czy radiator jest z miedzi czy z aluminium - po prostu pelteir nie odprowadza gromadzącego się ciepła na drugą stronę i procek jest gorący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...