Bulletin92 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Mam problem ze swoja kartą graficzną w HP. Otóż korzystam obenie z 13.4 WHQL ale wydajność karty spadła mi znacząco. (np w lolu miałem zawsze ok 150 fsów, a teraz mam ok 60, albo grałem w gta 4 na high i very high a teraz niestety tni sie zaczami na medium) a więc różnica jest potężna. Mój laptop to: HP dv6-6b70ew. Porobowalem przeinstalować stery ale nic nie pomogło. Chciałem tez zainstalogać ccc 13.9 ale wywala mi błąd jakiegoś pakietu. Co robić w takim przypadku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamfrej Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Włączona synchronizacja pionowa? Spróbuj aktualizować sterowniki do 13.9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brym Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Czysciles laptopa? Pewnie karta sie przegrzewa i zbija zegary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Nie koniecznie może być to karta lub nie tylko karta . Także przegrzewanie procka daje podobne objawy . Zainstaluj HW Monitor i pokaz nam screeny kiedy komp nic nie robi i kiedy grasz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...