Skocz do zawartości
Kuniarz

=P=A=R=A=N=O=R=M=A=L=

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Ludziska, jeśli graliście kiedyś w najsłynniejszego MUD-a świata "Paranormal Deathmatch" i byliście załamani jego zakończeniem to...

zapraszam na polską wersję tej zakręconej gry on-line

http://www.astec-online.pl/paranormal

dołącz się, zabijaj kosmitów i zombi, kupuj broń, kombinuj jak umiesz :)

p.s. prace nad adaptacją wciąż trwają, ale to nie zraża wyjadaczy MUD-ów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarejestrowałem sie.... wybierajac takiego czrodzieja(chinczyka) poczym wszedłem nas trone z instrukcja gry.. i wyszedłem zestronki :/ Ale wroce! Jak nabiorę checi do czytania! :/

Leniwy jestem ostatnio cos :/

ps. kojarze cos tgo kolesia - wilQ :? Ale sie jeszcze upewnie czy to onn.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAKIE TO GŁUPIE !!!!!!!!!! :evil: 

NIEMA NIKOGO NA 1 POZIOMIE I NIEDA SIE WYGRAĆ  :evil:  :evil: A INSTRUKCJA JEST PO ANGIEJSKU,PARANOJA :evil:  :x  :evil:  :(

bo lama jestes :P a slownik chyba amsz w domu ;] a jak nie to polecam: www.slowniki.onet.pl

a wlasnie mniej wiecej chodzi o to:

atakujesz swoja rase, kupujesz zycie walczysz ;] co tydzien masz nowy limit walk, ale stare walki nie przekladaja sie na nowy tydzien, to nie jest jak darmowe minuty :D klany maja long term points liczone, niej wiecej liczy sie to tak:

1/twoje miejsce (twojej postaci), czyli jak jestes na 1. miejscu dostajesz 1 pkt dla klanu, jak na drugim to 0,5 jak na 3. to 1/3 itd...

chyba proste nie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAKIE TO GŁUPIE !!!!!!!!!! :evil: 

NIEMA NIKOGO NA 1 POZIOMIE I NIEDA SIE WYGRAĆ  :evil:  :evil: A INSTRUKCJA JEST PO ANGIEJSKU,PARANOJA :evil:  :x  :evil:  :(

Tia instrukcja może i po angielsku ale ja jej nawet nie czytałem . Poprostu zagrałem. Gra jest na tyle intuicyjna ze właściwei nie musiało by być do niej instrukcji. A to że nie ma nikogo na pierwszym poziomei to niezupełnie racja. Poprostu nie było jak ty akurat grałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie gdzes $$ przepadła.....

Pewnie cię ktoś kilim ;] Zobacz kto cię ostatnio znokautował. Opcja recent fights bodajże. Mnie zastanawiają inne rzeczy . Np . ustawiłem wychodząc z gry że używam 1% siły do walki , zdrówko było pełne. Wchodze , patrze kto zenmą walczył i widze że koleś zaatakował mnie może ze 20 razy i mnie znokautował 8O Jakim cudem bo przecież jeżeli mam 1% ustawione do walki to można atakowac i atakować .... Inne sprawa że patrząc w logach kto mnie atakował zauważyłem ze jedna osoba zaatakowała mnie 3 razy w ciągu jednej sekundy 8O sprinter jaki czy co :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezu jak ktos onn stop F% wciska to sie nie dziw :P aha nie mozesz zaczynac walki z mniejsza iloscia zycia niz 10 ;] tak wiec jak masz 100 hp i dasz 1% to i tak zacznisz z 10 hp, jak zaczynasz walke z <10 hp to oznacza tylko jedno ====> KO :D

F5 , a wiesz że tak jeszcze nie próbowałem :] ale mimo wszystko chyba nie można atakowac tego samego gracza 2 razy pod rząd. A wątpie zeby koleś zaatakował 6 razy w ciągu 1 sek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mała podpowiedź dla wielbicieli F5 - trzeba otworzyć jednocześnie gre w kilku oknach , blisko siebie :) i latasz myszka klepiąc w F5 - przy odrobinie wprawy jesteś w stanie zaatakowac kogoś 3x na sekunde :D

P.S. nad przetłumaczeniem FAQ do końca pracuję jeszcze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie ktos cie zaatakowal i zostalo ci to 173 ;] zobacz do recent fights, to az takie trudne troche pomyslec ?? :P

zainstalujcie : CRAZYBROWSER i zmiencie F5 na CTR+R ;] mozna miec tez skroty klawiszowe do walk i przy dobrym laczu atakowac 5x na sek, ale znalem takiego ktory to robil 10x na sek ;][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie ta gra jest po prostu beznadziejnie nudna, nie można z nikim wygrać bo wszyscy już się czegoś dorobili a ja nie mam nic, bez sensu. Jak można zacząć grać wogule bez niczego, chyba tylko jak się fartem wygra z kimś kto też nic nie ma wogule po co w to grać??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chryste czy wy do niczego nie umiecie dojsc ??

robisz sobie 2 postacie, albo najlepiej 3 i klepiesz miedzy soba, poki co jest malo kont, ale z czasem jak przestaniecie narzekac bedzie ich wiecej, cienkie boty sa do bani, bo zyja raptem 15 min (MAX!!!) to wlasnie SUX w tym polskim PDM :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mała podpowiedź dla wielbicieli F5 - trzeba otworzyć jednocześnie gre w kilku oknach , blisko siebie :) i latasz myszka klepiąc w F5 - przy odrobinie wprawy jesteś w stanie zaatakowac kogoś 3x na sekunde :D

heh po co w 5 ?? otwierasz w 3ch, w jednym masz life reset, a w dwoch pozostalych swoje ofiary, trzymasz F% i na pasku zadan przelaczasz sie pomiedzy oknami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi