Kuniarz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Hej Ludziska, jeśli graliście kiedyś w najsłynniejszego MUD-a świata "Paranormal Deathmatch" i byliście załamani jego zakończeniem to... zapraszam na polską wersję tej zakręconej gry on-line http://www.astec-online.pl/paranormal dołącz się, zabijaj kosmitów i zombi, kupuj broń, kombinuj jak umiesz :) p.s. prace nad adaptacją wciąż trwają, ale to nie zraża wyjadaczy MUD-ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hmm troche pogralem [; ale jest to jakies dziwne nic nierobie i caly czas wygrywam :lol: ;) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Kuniarz? To ty jestes na tym zdjeciu ...? ;) Bo podobny cos :) W mozlilli nei mam "ś", "ć" itd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 PARANORMAL COMES ALIVE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 PARANORMAL COMES ALIVE...Every night on Discovery channel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 tia... na zdjęciach to ja we wlasnej osobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 PARANORMAL COMES ALIVE...Every night on Discovery channel :wink: THERE IS NO SPOON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zarejestrowałem sie.... wybierajac takiego czrodzieja(chinczyka) poczym wszedłem nas trone z instrukcja gry.. i wyszedłem zestronki :/ Ale wroce! Jak nabiorę checi do czytania! :/ Leniwy jestem ostatnio cos :/ ps. kojarze cos tgo kolesia - wilQ :? Ale sie jeszcze upewnie czy to onn.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja tam się czaję na małpę ninja :D BTW wilQ - był taki komiks ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ooo ,Pepperoni - mój dawco expa :D p.s. w pierwszy dzień konta założyły 132 osoby ! zapraszam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 hłehłe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 grajcie w to to jets wyyypasne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 świeże wieści: - wprowadziłem boty, będą się odradzac co kilka godzin - poprawiona liga klanowa i graczy - zresetowany limit walk PRZYŁĄCZ SIĘ DO PONAD 300 GRACZY !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 JAKIE TO GŁUPIE !!!!!!!!!! :evil: NIEMA NIKOGO NA 1 POZIOMIE I NIEDA SIE WYGRAĆ :evil: :evil: A INSTRUKCJA JEST PO ANGIEJSKU,PARANOJA :evil: :x :evil: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 JAKIE TO GŁUPIE !!!!!!!!!! :evil: NIEMA NIKOGO NA 1 POZIOMIE I NIEDA SIE WYGRAĆ :evil: :evil: A INSTRUKCJA JEST PO ANGIEJSKU,PARANOJA :evil: :x :evil: :( a mnie gdzes $$ przepadła..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 JAKIE TO GŁUPIE !!!!!!!!!! :evil: NIEMA NIKOGO NA 1 POZIOMIE I NIEDA SIE WYGRAĆ :evil: :evil: A INSTRUKCJA JEST PO ANGIEJSKU,PARANOJA :evil: :x :evil: :( bo lama jestes :P a slownik chyba amsz w domu ;] a jak nie to polecam: www.slowniki.onet.pl a wlasnie mniej wiecej chodzi o to: atakujesz swoja rase, kupujesz zycie walczysz ;] co tydzien masz nowy limit walk, ale stare walki nie przekladaja sie na nowy tydzien, to nie jest jak darmowe minuty :D klany maja long term points liczone, niej wiecej liczy sie to tak: 1/twoje miejsce (twojej postaci), czyli jak jestes na 1. miejscu dostajesz 1 pkt dla klanu, jak na drugim to 0,5 jak na 3. to 1/3 itd... chyba proste nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 JAKIE TO GŁUPIE !!!!!!!!!! :evil: NIEMA NIKOGO NA 1 POZIOMIE I NIEDA SIE WYGRAĆ :evil: :evil: A INSTRUKCJA JEST PO ANGIEJSKU,PARANOJA :evil: :x :evil: :( Tia instrukcja może i po angielsku ale ja jej nawet nie czytałem . Poprostu zagrałem. Gra jest na tyle intuicyjna ze właściwei nie musiało by być do niej instrukcji. A to że nie ma nikogo na pierwszym poziomei to niezupełnie racja. Poprostu nie było jak ty akurat grałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a mnie gdzes $$ przepadła.....Pewnie cię ktoś kilim ;] Zobacz kto cię ostatnio znokautował. Opcja recent fights bodajże. Mnie zastanawiają inne rzeczy . Np . ustawiłem wychodząc z gry że używam 1% siły do walki , zdrówko było pełne. Wchodze , patrze kto zenmą walczył i widze że koleś zaatakował mnie może ze 20 razy i mnie znokautował 8O Jakim cudem bo przecież jeżeli mam 1% ustawione do walki to można atakowac i atakować .... Inne sprawa że patrząc w logach kto mnie atakował zauważyłem ze jedna osoba zaatakowała mnie 3 razy w ciągu jednej sekundy 8O sprinter jaki czy co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jezu jak ktos onn stop F% wciska to sie nie dziw :P aha nie mozesz zaczynac walki z mniejsza iloscia zycia niz 10 ;] tak wiec jak masz 100 hp i dasz 1% to i tak zacznisz z 10 hp, jak zaczynasz walke z <10 hp to oznacza tylko jedno ====> KO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a ja sprobowałem i zrezygnowałem.. mzoe wroce za tydzien tam ale qrde cos dziwne mi to sie wydaje bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jezu jak ktos onn stop F% wciska to sie nie dziw :P aha nie mozesz zaczynac walki z mniejsza iloscia zycia niz 10 ;] tak wiec jak masz 100 hp i dasz 1% to i tak zacznisz z 10 hp, jak zaczynasz walke z <10 hp to oznacza tylko jedno ====> KO :DF5 , a wiesz że tak jeszcze nie próbowałem :] ale mimo wszystko chyba nie można atakowac tego samego gracza 2 razy pod rząd. A wątpie zeby koleś zaatakował 6 razy w ciągu 1 sek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 mała podpowiedź dla wielbicieli F5 - trzeba otworzyć jednocześnie gre w kilku oknach , blisko siebie :) i latasz myszka klepiąc w F5 - przy odrobinie wprawy jesteś w stanie zaatakowac kogoś 3x na sekunde :D P.S. nad przetłumaczeniem FAQ do końca pracuję jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 wyjasnij mi cos. mam 15 zycia wchodze do sklepu -> reset zycia -> wchodze do info -> mam 1,7k zycia -> fight -> zaczynam z 153 punktami!! (mam ustawione 90% na walke :!: czyli powinno byc 1,530 :!:) co jest :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 pewnie ktos cie zaatakowal i zostalo ci to 173 ;] zobacz do recent fights, to az takie trudne troche pomyslec ?? :P zainstalujcie : CRAZYBROWSER i zmiencie F5 na CTR+R ;] mozna miec tez skroty klawiszowe do walk i przy dobrym laczu atakowac 5x na sek, ale znalem takiego ktory to robil 10x na sek ;][/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Jak dla mnie ta gra jest po prostu beznadziejnie nudna, nie można z nikim wygrać bo wszyscy już się czegoś dorobili a ja nie mam nic, bez sensu. Jak można zacząć grać wogule bez niczego, chyba tylko jak się fartem wygra z kimś kto też nic nie ma wogule po co w to grać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ej no, jestem na 1 poziomie i nikogo nie moge rozklepać :( Gdzie te cienkie boty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 nooo zajebiste, let's fraag! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 chryste czy wy do niczego nie umiecie dojsc ?? robisz sobie 2 postacie, albo najlepiej 3 i klepiesz miedzy soba, poki co jest malo kont, ale z czasem jak przestaniecie narzekac bedzie ich wiecej, cienkie boty sa do bani, bo zyja raptem 15 min (MAX!!!) to wlasnie SUX w tym polskim PDM :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 mała podpowiedź dla wielbicieli F5 - trzeba otworzyć jednocześnie gre w kilku oknach , blisko siebie :) i latasz myszka klepiąc w F5 - przy odrobinie wprawy jesteś w stanie zaatakowac kogoś 3x na sekunde :D heh po co w 5 ?? otwierasz w 3ch, w jednym masz life reset, a w dwoch pozostalych swoje ofiary, trzymasz F% i na pasku zadan przelaczasz sie pomiedzy oknami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 gdzie wy to F5 naciskacie ja klikam na gościa i po sek koniec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...