czarnozeby Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Dziwne ze nikt na forum nie zamieścił jeszcze tego tytułu. Gra jest świetna trochę niedopracowana ze względu że została wypuszczona na razie na konsole a nie na PC ale nie przeszkadza układ klawiatury, można się przyzwyczaić do sterowania dość często wychodzą też patche które co nieco poprawiają. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Wypadało by coś więcej napisać w pierwszym poście, może nawet umieścić filmik z rozgrywki? Jakiś linki oficjalne? Gra jest dostępna na PC tylko, że to na razie Early Access: http://bit.ly/16IPwov Koszt 19 euro. Edytowane 27 Października 2013 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Można też kupić klucz na allegro w formie prezentu jest jeszcze taniej, co do gry to być może bym tak zrobił tylko jestem ograniczony na telefonie. Gra jest świetna i jeżeli ktoś lubi Sandboxowe klimaty i do tego jest zwolennikiem filmu the walking dead to pozycja jest dla niego obowiązkowa. Gra jest stosunkowo krótka jeżeli idzie się zgodnie z fabuła, można sobie ja wydłużyć grając w misję poboczne i pomagając ludziom w przetrwaniu. Jest duże zróżnicowanie broni zarówno białej i palnej. W większości misji pomagają nam samochody został również wprowadzony system rozbudowy postaci co prawda nie tak bardzo jak można to zaobserwować w innych grach rpg ale zawsze coś. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Gra wiele ma do zaoferowania, ja poczekam na pełną wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 To jest pełna wersja, grę poszedłem od początku do końca polecam nie ma co czekać Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Słowa kluczowe : Alpha, Early Access. Gra/port gry na pewno nie jest ukończony w 100% na PC. Edytowane 27 Października 2013 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Ostatnimi laty temat zombie wciąż w modzie i właściwie mam wrażenie, że coraz więcej tego wychodzi - i gier i filmów i seriali ;>Poczekam, aż gra będzie ukończona i dopieszczona, bo może być zacna - na razie muszę pokończyć to, co już mam (nie)ruszone ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 No ten temat jest wiecznie żywy jak by nie patrzeć Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camillo94 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam, Mam odpowiednią ilość zasobów i ludzi, ale nie mogę przenieść swojej bazy. Aktualnie moim schronieniem jest kościół, więc nie powinno być z tym problemu.. Znajdując się w potencjalnej bazie po wciśnięciu alt nie widnieje opjca przeprowadzenia się. W czym tkwi problem? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Musisz po kolei rozwiązywać questy po, jakimś zadaniu ci się to pojawi Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...