pielson Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Witam. Składam komputer do grania/pracy. Na razie mam to co w sygnaturce i potrzebuję nowej grafiki bo moja nie ogarnia dwóch 19' 1440x900 w grach i brakuje nowego DirectX. W przyszłości możliwe że zmienię monitory lub dołożę jeszcze jeden, zobaczymy co będzie ekonomiczniejsze. Zależy mi na jak najlepszej wydajności na tym setupie za dobre/niskie pieniążki. Budżet jest ruchomy i w razie dużej różnicy można go troszkę poszerzyć, na dzień dzisiejszy jest to 600zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielson Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 A jak się ma AMD Eyefinity w porównaniu do NVIDIA Surround? Jest jakaś różnica którą można odczuć? Cieszyły by mnie też dobre osiągi po OC. Zagrał by płynnie w coś pokroju Crysis 3, BF4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielson Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 @UP. Ktoś pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbus. Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Sam mam geforce gtx660 i spokojnie gram w crysis 3 oraz bf 4 na rozdzielczości 1900 x 1080 i ustawieniach ultra i nic mi nie ścinka ani laguje. Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Tja, na ultra bf4 na gtx660... Nic nie ścina i nie laguje - nie dało się bardziej ogólnie? Tak BTW Lag to określenie na wysoki PING i nie ma nic do fps... Gimbusy sobie tak od jakiegoś czasu zaczęły nazywać niski fps albo frame dropy lagami... Za 600 zł na allegro dostaniesz używane 7870 XT (wydajność ciut niższa od 7950). Tapatalk 4 @ SGS 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielson Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Wolał bym nowe produkty. Mam trochę mieszane uczucia co do używek. Wolę troszkę dołożyć i mieć nowy sprzęt. Tylko teraz jakiej firmy, Sapphire? Podobno najlepiej do oc i pod względem ciszy. Ma koś jakieś doświadczenia z tym modelem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielson Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Mógł by ktoś polecić coś co uciągnie płynnie bf4 na dwóch? Bo dzisiaj odeszła w świat moja 9800GT... @Ale zaraz leci w piekarnik to może poratujemy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-gtx660-dc2ocph-2gd5-geforce-gtx-660-2gb-ddr5-192-bit-hdmi-dp-box-gtx660-dc2ocph-2gd5-583985/ Jeżeli zależy Ci na kulturze pracy. Jeśli nie, to poszukaj XFX HD 7870 XT w dobrej cenie. Na pewno wydajność będzie wyższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielson Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Na razie grafika uratowana! Więc można poczekać na prezentację nowych modeli to pewnie ceny troszkę spadną. A może i budżet się zwiększy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...