Kaeres Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Cześć. Czy możecie potwierdzić ostatnie problemy z notyfikacją powiadomień z fb na androidzie ? Ew. na hTC Desire x albo innym hTC ? Od 3-4 dni smartfon nie informuje mnie o przychodzącej wiadomości z fb. Dowiedziałem się, że jest to już większy problem ale chcę to zweryfikować i mniej więcej skojarzyć w czym tkwi problem. Czy w hTC, czy w andku czy w fb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Póki nie masz włączonego Messangera kija zobaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 no issues here, a nie mam messengera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Hmm sprawdzę bo zawsze miałem wyłączone powiadamianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Oczywiście, że messengera nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Fejsbuka też nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...