KAZ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 to link do niej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13945326 jestem ciekawy czy bedzie leprza od mojego megabajta 350W który bez podkręcania w stresie ma zamiast 3,3V tylko 3,1V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Raczej napewno będzie lepsza od Twojego Megabajta. A tak pozatym to szukaj o zasiłkach Fortona na forum pisało się juz bardzo często Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Na mój gust to ten wiatraczek to któś sam wstawił, a pozatym było już kupe topiców o zasiłkach. Kolega wyżej dobrze Ci doradza, dokładasz 20 zł. i masz Fortrona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 naklejke ma tak jakby z fortrona... no ale naklejke to se można.. poza tym jakby to był fortron to by sie tym chyba koleś pochwalił.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablor Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Pozatym, to na pierwszy rzut oka widac, ze fotografia byla retuszowana, ten przeblysk swiatla na nalepce niby od flasha jest dorabiany, zeby przypadkiem nikt nie mial ochoty przypatrywac sie, co jest rzeczywiscie na tej nalepce. Ja bym poszukal na allegro czegos pewniejszego. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablor Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Na mój gust to ten wiatraczek to któś sam wstawił ... czemu tak uwazasz? Mi sie wydaje, ze jest wstawiony fabrycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...