Assassin_Silent Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Witam Mam problem z monitorem Schneider l771, mianowicie wyświetla bardzo ubogą palete kolorów.. Zamiast np. normalny biały to jest wszystko zielonkawe, czerwonego w ogole nie ma i innych podobnych kolorów. Wszystko albo czarne, ciemno niebieskie, szare i zielone. Co już sprawdziłem: - styki wszystkich połączeń (dodusiłem wszystko, podłączyłem od nowa i nic) - podlaczylem inny monitor i ten problem nie występuje - gdy wchodze w ustawienia monitora to kolory są normalne (biały, czerwony itp) Jakieś propozycje jak rozwiązać problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Usuń profile kolorów dla ekranu. Pod Windows 7 - prawy myszy na desktopie Personalize, potem Advanced i zakładka Color Management - tam jest przycisk. Klikasz to i wywalasz profile dla karty graficznej/ekranu (ew wystarczy odnzaczyc aby nie stosowal profili). Edytowane 29 Października 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...