Zerahat Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Witam Jako ,że już zakończyłem upgrade mojego komputera przyszedł czas na wymiane klawiatury. W tej chwili posiadam jakąs badziewna podświetlaną. Na klawiature jestem w stanie wydac jakies 400 zł (ale jeżeli jest coś sensownego w cenie np 200 zł to nie musze wydawac całego budżetu) No chyba ze faktycznie klawiatura mechaniczna jest warta swojej ceny i nie bawic w nic innego tylko wziac cos z górnej półki. Ma to byc produkt na lata , aby nie martwil sie w najblizszym czasie jego wymianą. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszznany Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak potrzebujesz klawiatury dobrej to mechaniczna :-) Takiej która długo posłuży to też mechaniczna :P idąc tym "tropem" i uwzględniając budżet to proponowałbym takie modele: Steelseries 6G v2 - solidny sprzęt - przeczytasz wiele dobrych opinie na jej temat. Jednak to już opcja 400zł czyli z twójej górnej graniczy. Klawiatura jest prosta "bez udziwnień" - postawiono po prostu na jakość :-) Ciekawie wygląda najtańsza klawiatura mechaniczna na rynku czyli Zalman K500, jednak spotkasz informacje, że w porównaniu do innych klawiatur mechanicznych da się odczuć, że jest "tańsze", aczkolwiek dalej membrana żadna się równa;) Bardzo dobrze wygląda również klawiatura QPAD MK-50 - dobra cena i dobra jakość ;-) moim zdaniem najlepszy wybór cena/wydajność. Można również się pokusić o model: http://dlagracza.com/klawiatury/903-cooler-master-cm-storm-quick-fire-pro.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allin Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 A co myślisz o tej http://www.gikz.pl/artykuly/recenzje/recenzja-sprzetu-klawiatura-mechaniczna-natec-rx-88/ ?? Ktoś może ją ma i i mógłby wyrazić opinię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...