jakac Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Miałem cały zaśniedziały Sk6 i postanowiłem coś z tym zrobić i tak wsadziłem go do pojemnika, w którym było ok. 1L wody i 1 paczka kwasku cytrynowego i o dziwo cały syf zniknął a co najważniejsze wystarczyło zanurzyć i wyjąć, później próbowałem zanurzać na dłużej i było coraz lepiej aż się ustabilizowało i bez względu na czas przebywania w wodzie było to samo Temperatura mi spadła o 2 *C zajarzyłem się tym jak żarówka i dlatego postanowiłem napisać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 To calkiemnormalny i prawidlowy objaw o jakim wielokrotnie pisalismy przy okazji topicow o czyszczeniu nagrzewnic. Mozna to tez zrobic kieczapem :lol: (serio) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sproboj pepsi albo koka-kole :]]]]] tez sie robi jaśniejsza , ale swiezy sok z cytryny rulzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 domestos daje taki sam efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 domestos daje taki sam efekt.ja tam bym wolal zanurzyc w 1l wody z 1 paczka kwasku cytrynowego niz w domestosie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 kwas też ale po co go urzywać jak jest keczup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 domestos, ketchup, sok z cytryny <- to kosztuje kupe kasy w porównaniu z kwaskiem 0.3 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...