Maniakalny Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 specs: cpu: xeon x5687 3,6ghz mobo: asus p6x58d premium ram: 4x4gb 2133mhz patriot viper extreme (w dostawie) gpu: ms HD7750 2GB (aktualnie nic lepszego nie mam) ssd: vertex 4 120gb psu: sapphire pure psu 625W (to samo co enermax modu82+ 625W) case: lian li pc60 plus (stara z 2005 roku, kupiona na allegro chyba za 50zł lekko 3 lata temu) - pocięta kątowką, poklejona matami i dziwnie powiercona, jako tako udało doprowadzic ją do ładnego stanu, pozostał do poprawienia otwór pod okno, zdjęc nie zrobilem bo wyglada aktualnie tragicznie) chlodzenie: cpu: swiftech apogee XT (mocowanie tymczasowe - jak znajde backplate 1366 to zamontuje normalnie) mobo: EK asus x58 + 2x mosfet asus chłodnica: phobuya 2x120 gruba + 2x enermax 120mm + grill 2x120 wlasnej roboty (niestety grill musiałbyc ze wzglegu na niedbałe wycięcie otworu pod grill przez poprzednego wlasciciela) pompka: EK + rezik EK złaczki: 8/10 + wąż innovatek blue (uzywany - mialem kilka skrawków) na styk starczylo - mam tygona 10/16 + bitspowery matt black ale w blok na cpu nie wchodza (a nie mam imbusa malutkiego zeby zmienic polożenie wlotu) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Buda klasyk :) Wentyl akasa chyba na tylnym panelu nawet widać. Kawałek historii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 foto włączonego z oknem wycinanym srubokrętem przez poprzedniego własciciela oraz zasilanie ssd z usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 No prosze, bardzo ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Chciałbym aby takie części walały mi się po domu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 pobór prądu:cpu ma 4,7ghzram 2x4GB stockgpu stockIDLE 120-125WLINX 275W maxFURMARK 187WLINX + FURMARK 312W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 very nice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 (edytowane) Troche sie bawiłem - max oc jakie mi się udało to 5018mhz (biorąc pod uwage brak skilla wydaje mi sie ze ok) Poza tym myslalem ze komputer zostanie ze mną długo, wiec przygotowalem wstepne projekty coverow na tył i spod płyty, ale w między czasie sie sprzedał, wiec updatow raczej juz nie będzie , chyba zeznajde zapinki do HK3.0 pod 1155 to wrzuce tu zdjecia nowego projektu Edytowane 8 Listopada 2013 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 zlozone na szybkoi5 4570 + supreme HFz87-g45 gaming4x4gb 1600hd7970 + blok aquazt750 (do zmiany bo szumi)lian a05 + grill aquapompa ek2.2 z rezemchlodnica 2x120 jak skraplacz (chyba aquacomputer)Temp załosne bo niestety chłodnica ma gwinty M4, wiec brak srub aktualnie - na chłodnicy jedna noctua o mocy 1,2W i feser blue sie gotujeDocelowo na chłodnicy bedą 4 wentyle - push-pull Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 4xwentyle push pulllekki szum jestw grach gpu max 60*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...