zwierz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Jaka mam kupic obudowe za ok.300zl pod epoxa 8rda+(bede podkrecal 17xp) z dobrym zasilaczem?? Pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Za 300 zł ciężko będzie dorwać dobrą obudowe i dobry zasilacz. Ja bym proponował kupić jakąś najtańszą bude i do tego dokupić Chiefteca 360W za 200zł. A obudowe to byś dokupił w przyszłości. Opcjonalnie możesz wziąć jakąś bude Modecoma z zasilaczem Huntkey do Athlona 1,7 powinien starczyć bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a jaką obudowe najlepiej kupic tak ogolnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a jaką obudowe najlepiej kupic tak ogolnie ?Taką jaka Ci się najbardziej podoba. Jeśli Cię stać to możesz kupić bude takich firm jak Chieftek, Antec, Thermaltake, Colermaster itp. Z tanich firm najlepsze według mnie są budy firmy Modecome Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a jaką obudowe najlepiej kupic tak ogolnie ? chieftec'i sa wporzadku strzelic mu jeszcze ladny modzik i chula jak ta lala :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Kupa jakas obudowe atx za 100zl (znajdziesz jakas ladna :P) i do tego zasilacz Chieftec-a 360W za 200zl. I bedzie git ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Kupa jakas obudowe atx za 100zl (znajdziesz jakas ladna :P) i do tego zasilacz Chieftec-a 360W za 200zl. I bedzie git ! chyba ze w sklepie sie dogadac tak zeby wyjeli ci zasilke i sama bude kupisz juz za jakies 70 - 80 pln moze taniej a jakas porzadniejsza za 100pln do tego chieftece'a 360W i masz cacko za max 300 zyli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a poco mi taki zasilacz ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a poco mi taki zasilacz ? :D Jak chcesz krecic bez pozadnego zasilacza ? Poczytaj topiki o zasilkach to sie dowiesz poc mocna a zwlaszcza pozadna firmowa zasilka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a poco mi taki zasilacz ? :D po to zeby np.: +5v = +5v a nie np.: 4.85v a co za tym idzie zeby nic ci sie nie spalilo, aby komp byl stabilny abys mial duze zasoby mocy i mozliwosci o/c itd. itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 np jakis Tracer w cenie okolo 140 zł z zasilka(albo zalatw sobie w sklepie zeby ci wyjeli i taniej bude sprzedali a jak ci sie nie uda to opchniesz komus) i zasliacz Chiefteca 360W za 200zł okolo to wychodzi 340zł odjac cena zasilki z budy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 A co sadzicie o obudowach ENLIGHTa i ich zasilaczach?? Ceny tez sa spoko!! POZDRAWIAM!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 A co sadzicie o obudowach ENLIGHTa i ich zasilaczach?? Ceny tez sa spoko!! POZDRAWIAM!! Tez maja ciekawe obudowy. Zasilacze nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 nie wiem czy dobrze pamietam ale zasilki enlighta to chyba to samo co chieftec ale nie dam sobie glowy uciac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zgadza sie zasiłki Enlighta i Chiefteca to to samo. Jeżeli dobrze pamietam to robi je firma Sirtec . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 A co sadzicie o obudowach ENLIGHTa i ich zasilaczach?? Ceny tez sa spoko!! POZDRAWIAM!! zalezy o ktorych obudowach: - tych tanich "podrobach" o nazwach PA-410202 itp - tych normalnych typu EN-7233, EN-7254 itp 1 to takie "Codegeny" z logo Enlight (szkoda kasy), 2 to taka klasa srednia (swiatowa) u nas to juz raczej HIGH-END ;) jak dla mnie jedyny mankament to zdejmowane do przodu boki - trzeba zdjac przedni panel - nielicze dodatkowego wentylatorka Sunon ktory odrazu trzeba dac na +5V zeby nie ogluchnac/zeswirowac :P jak zasilacze to tylko HPC-300-202 (ciut slabszy brat tego Chieftec HPC-360-xxx) z innym nie bierz bo sie rozczarujesz (albo halasem albo halasem i kiepska wydajnoscia) - poczytaj to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30865 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zgadza sie zasiłki Enlighta i Chiefteca to to samo. Jeżeli dobrze pamietam to robi je firma Sirtec . heh pamiec dziala :) wiedzialem ze chieftec to to samo co firma na literke E ale nie bylem pewny czy Enlight czy Enermax 8O :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...