MeHow Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja wiem czy popgrazylo? ATI ma pelen wybor w kazdym segmencie, a kazda ich karta jest lepsza od odpowiednika Nvidii. Wiec... ATI wyda R10000 i bedzie git :P Jakos nie jestem przekonany do ATI :/ nie wiem czemu :) z drugiej strony wiele slyszalem dobrego o tych kartach i wymieniajac w najblizszym czasie mojego GF mam zamiar targnac sie na 9700pro lub 9800pro :) tak, tak :) musze sobie zaszalec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A jest za czym szaleć...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 chociaz teraz FX9500 mnie wesolutko podnieca :) tym bardziej, ze niedlugo wpadnie troszke kaski i bedzie mozna sobie postawic taka graficzke :) hmmmm... poczekam jeszcze az wyplyna braki tej karty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...