Halfi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 A wiec kidys na tym forum widzilem link do kalkulatora ktory liczyl przyblizona moc jaka bedzie wydzielal podkrecony procesor, a teraz nie moge tego znalesc... szukam juz kilka h i nic pomocy ...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 http://www.dzikie.net/download/radiate.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 wielkie dzieki ale niestety nie ma tam mojego procka ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Licz moc wg. wzoru: Moc nominalna maxymalna * (częstotliwość po podkręceniu/częstotliwość nominalna) * [(Vcore po podkręceniu/Vcore nominalne)do kwadratu] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 http://computernerd.com/cgi-bin/thermalcalculator.cgi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 http://computernerd.com/cgi-bin/thermalcalculator.cgi Buhahaha, macie jakiś lepszy bo ten coś dziwny jest Rating: 1700 Speed: 1467 MHz Actual Operating Speed: 2326 MHz Actual Core Voltage: 1,675 Volts Estimated Actual Maximum Dissipation: 27.6 Watts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 http://computernerd.com/cgi-bin/thermalcalculator.cgi Buhahaha, macie jakiś lepszy bo ten coś dziwny jest Rating: 1700 Speed: 1467 MHz Actual Operating Speed: 2326 MHz Actual Core Voltage: 1,675 Volts Estimated Actual Maximum Dissipation: 27.6 Watts Wstaw kropke zamiast przecinka :/ Processor: Thoroughbred Model 8 Socket A Family/Architecture: A Generation: XAD; Rating: 1700 Speed: 1467 MHz Actual Operating Speed: 2326 MHz Actual Core Voltage: 1.67 Volts Estimated Actual Maximum Dissipation: 77.1 Watts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Aha. Ok dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a moze po polskiemu? www.republika.pl/kalkulator_oc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 na jednym mi pokazuje 74waty a na tym polskim 85 tera ktory prawdziwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a moze po polskiemu? www.republika.pl/kalkulator_oc super ten programik!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 No, fajny. Sa tam wszystkie wzory, ktorych mi potrzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 No, fajny. Sa tam wszystkie wzory, ktorych mi potrzeba.spoko, po to robilem ta strone :) jak czegos nie rozumiejta to piszta na maila albo gadulca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Ja bym jeszcze dodal jakas tabelke w ktorej moznaby zobaczyc ile mocy wydziela standardowo nasz procesor lub z listy rozwijanej wybrac swoj model. Bo nie wszyscy wiedza ile w standardzie wydziela mocy dany proc. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 trzeba czytac dokladnie strone w menu->pomoc i linki jest podany link do strony z mocami procow;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 No widzisz a mimo to nie moglem znalezc takiej informacji. Uzytkownikiem internetu jestem od 6 lat i potrafie sie zgubic. Podaj tego linka na tej samej stronie co kalkulator i nie bedzie problemu. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 moze jeszcze ten adres http://www.benchtest.com/calc.html#CW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 http://computernerd.com/cgi-bin/thermalcalculator.cgiDzieki Raptor o to mi chodzilo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 w tych skrypcikach zapomnieli chyba ze sa 1700+ ktore default maja 1.6v a nie 1.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 No widzisz a mimo to nie moglem znalezc takiej informacji. Uzytkownikiem internetu jestem od 6 lat i potrafie sie zgubic. Podaj tego linka na tej samej stronie co kalkulator i nie bedzie problemujuz pisalem post wyzej menu po lewej potem klikasz na pomoc i linki jak tego nie widzisz to przewin menu w dol, w rozdzielczosci 1024x powinno byc widac bo u mnie w 800x widac tylko czubki liter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a moze po polskiemu? www.republika.pl/kalkulator_oc Niezłe to wszytko w jednym i po polsku :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...