Firaxis Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Mam taki zestaw : plyta glowna Gigabyte GA-970A-UD3 procesor Athlon II x4 620 ram : 2x2gb 1333mhz grafika : geforce gtx 260 dyski twarde : ssd 128 gb plextor + wd 640gb zasilacz : be quiet L7 530W komputera uzywam do symulacji procesow chemicznych, wizualizacji tychze oraz renderingu oraz czasami gier, mam mozliwosc zakupu procesora oraz grafiki na firme i teraz pytanie czy oplacalna bylalby wymiana procesora na fx 8320 oraz grafiki na geforce 650 TI Boost? dzieki za porady Edytowane 2 Listopada 2013 przez Firaxis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Do twoich zastosowań poza graniem FX jak najbardziej. Do tego 650ti boost jest w fajnej cenie, nawet polecałbym gtx660 bo jest również w bardzo dobrej cenie. Możesz również rozważyć zakup chłodzenia na cpu, nie dość że będzie ciszej to masz możliwość podkrecenia tego FX pod 4.5ghz. Tapatapatap i9001 Edytowane 2 Listopada 2013 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firaxis Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Chlodzenie mam silentiuma, ale nie pamietam jaki model, mimo wszystko powinien wystarczyc, obudowa gladius pure black, rowniez od silentiuma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firaxis Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Gtx 650 TI Boost jakiej firmy warto ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Edytowane 4 Listopada 2013 przez Firaxis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Gtx 650 TI Boost jakiej firmy warto ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Np. Gigabyte, MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...