el_gringo_dado Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Masz jakąś teorię ? Bo mi brak. IMO żeby promowany był Google Drive. Po co karta SD jak można trzymać dane w chmurze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Masz jakąś teorię ? Bo mi brak.Może z tego samego powodu z którego na WP7 nie można było używać SD czyli znaczniej gorsza wydajność od pamięci wbudowanej. Tak tylko gdybam ale może mieć to coś z tym wspólnego. A Sony Xperia S? 32GB wbudowanej pamięci. Tylko problem jest że zatrzymał się na Androidzie 4.1 (chyba że nieoficjalne). Ale do Twoich zastosowań myśle że będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Może z tego samego powodu z którego na WP7 nie można było używać SD czyli znaczniej gorsza wydajność od pamięci wbudowanej. Tak tylko gdybam ale może mieć to coś z tym wspólnego. Wątpliwe, bo przecież inne androidy mają SDki i dobrze to działa. Głównie odczyt filmów i zdjęć, myślę, że el_gringo_dado jest bliżej prawdy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Tez może tak być. W końcu to flagowy produkt Google. Albo obie na raz. W końcu tutaj liczy się hajs :-) Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...