Skocz do zawartości
tomcyk

Sad i forum....

Rekomendowane odpowiedzi

przeczytalem na oślej wlasnie topik TOMASIRA odnośnie pozywania do sadu za szkody moralne i cos tamcos tam....

poniewaz REED zamknąl temat w trakcie zażartej dyskusji ktoorej chcialem zobaczec koniec (a go oczywiscie nie zobaczylem) zamieżam pozwać do i własciciela temata i modera..za szkody moje materialne wynikajace z zamkniecia tematu(stracilem duzo czasu na czytaniu..)

oraz za ...bo tak mi sie widzi:)

hehehehehehehhe

chyba w ogóle pozwe Was tu wszystkich bo nomalnie juz nie moge wytrzymać i musze se kogoś pozwać do sądu:)

ehhehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem juz dlugo na tym forum i mysle, ze mam prawo pozwac do sadu pare osob :x

po pierwsze :

-niech ci co maja wiecej postow ode mnie uwazaja, gdyz za kazdy post wiecej ode mnie bede ubiegal sie o 1tys zl. z tytulu start moralnych suma moze wzrosnac, poniewaz trzeba uwzglednic inflacje i te sprawy ( z reszta tym to juz prawnicy sie zajma )

po drugie :

-na forum jest za duzo tematow i jezeli admini i moderatorzy sie tym nie zajma bede zmuszony rowniez ich pozwac :?

no to tyle i lepiej uwazajcie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam w rodzinie 4 adwokatów wysokiej klasy... :twisted: możecie zacząć się pakowac bo dostaniecie dożywocie za to że wogóle się urodziliście i za to ze swoimi oddechami zatruwacie powietrze Co2 :twisted:

Pozwe cię o plagiat pomysłu z adwokatami :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam w rodzinie 4 adwokatów wysokiej klasy... :twisted: możecie zacząć się pakowac bo dostaniecie dożywocie za to że wogóle się urodziliście i za to ze swoimi oddechami zatruwacie powietrze Co2 :twisted:

heh raczej ja bym na twoim miejscu uwazal bo znam 3 adwokata na swiecie ( nazwiska niepodam z przyczyn wiadomych ;) ) i za to ze mi grozisz mozesz wyplacic niezle odszkodowanie albo jak bede mial takie widzimi sie to nawet SMIERC ;) :twisted: ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh raczej ja bym na twoim miejscu uwazal bo znam 3 adwokata na swiecie ( nazwiska niepodam z przyczyn wiadomych ;) ) i za to ze mi grozisz mozesz wyplacic niezle odszkodowanie albo jak bede mial takie widzimi sie to nawet SMIERC ;) :twisted: ;)

LOL, a stac Cie na niego ?

PS. Wysmialem Cie, mozesz mnie zaskarzyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ten 3 prawnik swiata ma jakies wiezy rodzinne z tym informatykiem nr 10 na swiecie? :) ( allegro lol'e)

a tak na przyszlosc... w sadzie ma racje ten kto ma glebsza kieszen, nie wazne po ktorej stronie jest prawda..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ten 3 prawnik swiata ma jakies wiezy rodzinne z tym informatykiem nr 10 na swiecie? :)  ( allegro lol'e)

a tak na przyszlosc... w sadzie ma racje ten kto ma glebsza kieszen, nie wazne po ktorej stronie jest prawda..

jakby ktos niezrozumial do tego pilem

BTW suchy on to robi po znajomosci ;) ( za darmo) ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie opanujcie sie z tymi sadami, one i tak maja przesrane  :lol: 

Jak polowa ludzi z forum zacznie sie pozywac, to sadownictwo polskie calkiem zdechnie  :?

wymusimy wiecej etatów w sądownictwie !! :D, zfloodujemy ich pozwami, ze sie całkiem zlagują :D niebenda mieli wyjscia :D 8O 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pozwe reeda bo mi moje starego avarta wywalił a taki był fajny.

Pamiętacie Bill Gates - pisior

Ja ?! 8O

Ja przeciez jeszcze Cie bronilem 8O

jasna cholera to ja juz lepiej sam sie powiesze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe widze, że temat wraca, jak bumerang :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tomasirze, jeszcze raz dziękuję (i nie tylko ja) za poprawienie humoru wczoraj i dziś.

Nicky, Reedowi podobał się ten pisior :P :oops: :wink:

Ja znam 3 sędziego w europie i wam dokopię :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam Szacunek.

No to wywalił któryś z moderatorów :(

Reed bedzie dobrym obrońcą, sam sie moze bronic. Widzisz, napisal jedno zdanie i juz mu uwierzyles :wink: Sprawdz to :!:

BTW suchy on to robi po znajomosci  ( za darmo) ;P

8) Uwazaj bo Cie pozwie za wyjawianie tajemnic handlowych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pozwe reeda bo mi moje starego avarta wywalił a taki był fajny.

Pamiętacie Bill Gates - pisior

Ja ?! 8O

Ja przeciez jeszcze Cie bronilem 8O

jasna cholera to ja juz lepiej sam sie powiesze :?

nie tak szybko, od sądu sie nie wymigasz ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O qrwa nie wyrabiam ze śmiechu Dołączona grafika okzauje się że te beznadziejne topiki (totalnie głupie) są najlebsze i zajebiście śmieszne. Niech moderzy ich nie zamykają bo inaczej... Dołączona grafika :D

P.S. Jak chcecie to mnie pozywajcie mam to w... gdzieś :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wymusimy wiecej etatów w sądownictwie !! :D, zfloodujemy ich pozwami, ze sie całkiem zlagują :D niebenda mieli wyjscia :D  8O  8)

zniknie bezrobocie :D

Btw...Pilnowac reeda! Z dala od sznurkow! Zabrac sznorowki, paski, spaghetti! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale znikną też lasy deszczowe bo w polskich sadach komuter - rzecz nieznana

No i doopa :lol:

Znalazlem kabelek USB , jak mnie bedziecie straszyc to sie powiesze, a zonie kaze was pozwac za doprowadzenie mnie do ostatecznosci 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytalem na oślej wlasnie topik TOMASIRA odnośnie pozywania do sadu za szkody moralne i cos tamcos tam....

poniewaz REED zamknąl temat w trakcie zażartej dyskusji ktoorej chcialem zobaczec koniec (a go oczywiscie nie zobaczylem) zamieżam pozwać do i własciciela temata i modera..za szkody moje materialne wynikajace z zamkniecia tematu(stracilem duzo czasu na czytaniu..)

oraz za ...bo tak mi sie widzi:)

hehehehehehehhe

chyba w ogóle pozwe Was tu wszystkich bo nomalnie juz nie moge wytrzymać i musze se kogoś pozwać do sądu:)

ehhehehe

Widzisz żałosny jesteś bwoiem nie jesteś w stanie zauważyć iż czytanie tego tematu było tylko i wyłącznie twoją decyzją, zaś jedynie co to możesz rościć sobie prawa do swoich postów w nich zawartych, a tym bardziej temat nie jest "twój" bowiem to Ja go założyłem.

Jeśli nei jesteście w stanie zrozumieć tak prostych słów to polecam metodę:

KUP SOBIE KOŁO I WALNIJ SIĘ W CZOŁO!!!

O <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie wyrabiam ze śmiechu                                                             Dołączona grafika okzauje się że te beznadziejne topiki (totalnie głupie) są najlebsze i zajebiście śmieszne. Niech moderzy ich nie zamykają bo inaczej... Dołączona grafika :D

P.S. Jak chcecie to mnie pozywajcie mam to w... gdzieś :lol:

Jak mówisz o mim temacie to polecam zdanie powyżej cytatu.

Jakoś kilka osób było w stanie podejść poważnie do tematu i zobaczyć jaki był cel jego założenia. No ale niestety ciężko zrobić coś w sytuacji gdzie spora część ludzi jest ograniczona....

Proszę też Reeda o zamkniecie tego bezsensownego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...