Havok Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Planuje polaczenie dwóch kart GTX570 i mam problem z zasilaniem tego zestawu. Zasilacz któy posiadam to OCZ700SXS2. Mocy teoretycznie powinno wystarczyć, problem w tym, ze zasilacz posiada dwa kable PCIE-6. Nie znalazłem nigdzie rozdzielaczy na PCIE-6 można znaleźć jedynie 2x molex -> PCIE-6. Pytanie czy druga kartę można zasilić korzystajac z takich rozdzielaczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Oczywiście, że mozesz wykorzystać przejściówki molex -> PCI-E x6/8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 teoretycznie to ten zasilacz bedzie dzialal na max swoich mozliwosci jezeli w ogole pociagnie dwie 570... Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havok Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) teoretycznie to ten zasilacz bedzie dzialal na max swoich mozliwosci jezeli w ogole pociagnie dwie 570... Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Zasilacz jest jaki jest, nie kupowałem go z myślą, że kiedyś zechcę podłączyć dwie karty. Mam nadzieję, że da radę jeśli nie będę kombinował co dalej. Tzn. czy kupić nowy czy spróbować sprzedać dwie karty i kupić nową. Thx za uwagi. Edytowane 4 Listopada 2013 przez Havok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 jezeli jeszczd nie kupiles 570 to nie rob tego. kup lepiej jedna 680 lub 770 niz druga 570. seria 5xx kiepsko dziala w sli. Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havok Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 jezeli jeszczd nie kupiles 570 to nie rob tego. kup lepiej jedna 680 lub 770 niz druga 570. seria 5xx kiepsko dziala w sli. Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Karta już kupiona ;). Jeżeli uda się to odpalić i będzie nieco lepiej niż na pojedynczej karcie to będę zadowolony. Gdyby nie to, że kupiłem większy monitor to prawdopodobnie zostałbym z jedną kartą. Obecnie gram na tyle mało, że wydawanie ponad 1000 pln na nową kartę niezbyt się kalkuluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_570_sli_review,1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...