GrubySenSei Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Czy ta karta jest dobra? I czy nadaje się do nowszych gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterPlaster Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Mam prawie taką samą od Gigabyte tylko moja ma 768MB zamiast 1GB. Karta spisuje się znakomicie, jest chłodna i cicha i ma duże możliwości OC, aktualnie pracuje na 900MHz gdzie standardowe taktowanie rdzenia wynosi 715MHz. Crysis 3 śmiga w wysokich detalach w rozdzielczości 1680x1050. Wersja 1GB jest trochę szybsza. Za ile masz okazje ją kupić i jakie masz podzespoły w komputerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Na medium/low może i będzie się nadawać. Przy mocnym CPU. Jak masz sensowny zestaw z mocniejszym firmowym zasilaczem to bierz. Jak nie - szukaj alternatywy bo nowy 77xx poradzi sobie z tą kartą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubySenSei Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Co do karty to ją dostałem ale wątpie żeby mój komputer to wytrzymał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Może zamiast rzucać słowa na wiatr podasz jakąś specyfikację? Bo GTX 460 1GB od Asusa kręcił się pięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) heh mam dokładnie taką samą karte rdzeń fabrycznie na 715 MHz. W BF3 (mutliplayer) moge grać na ultra rozdziałka 1680X1050. F1 2013 smiga na full detalach. W BF 4 juz niestety trzeba sie mocno ograniczać w multi detale na minimum aby uzyskać te 50 - 70 fpsów. GRID 2 smiga bez problemowo na high na ultra juz tak płynnie nie jest. Karte zabija każdy Antyaliasing. @MasterPlaster co do Crysisa 3 nie powiedziałbym że na wysokich to on ŚMIGA na tej karcie @Orgiusz każda 77XX poradzi sobie z GTX 460 1GB ? napewno każda ? a 7730 też ? wątpie Radeon 7770 ledwo sobie radzi z 460. Edytowane 5 Listopada 2013 przez shakal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...