vatt Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Witamostatniego razu mam pewne dziwne problemy z moim komputerem.A mianowicie podczas przęglądania internetu wszystko jest okej aż do momentu jakby uruchamiał się jaki proces czy coś i mam ścinki myszki co jakieś 10-15 sekund. Ścinki same w sobie trwają od 2-5 sekund lecz bardzo często występuje (co 10-15 sekund). Więc korzystanie z komputera staje sie nie możliwe i potrzebne jest ponowne uruchomienie komputeru. Nie wiem w czym tkwi problem. Skanowałem dysk programem HD TUNE. Od razu powiem że jak kursor mi się przycina to za tym cały system. Więc to raczej nie jest wina myszki. Może to wina Firefox'a ? Bo szczerze to się dzieje podczas surfowania po internecie.Specyfikacja częściowa komputeraPhenom 965 @ 4.0 Ghz.Gigabyte MA 770 UD3PFotron 500 W 80+GTX 460 1 GBOS: W7 64bitWięc jeśli ktoś może jakoś pomóc byłbym wdzięczny.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 I gdzie wyniki z tego HDTune? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Phenom 965 @ 4.0 Ghz. Przy taktowaniu CPU 3,4 GHz to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...