NeviX Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Witam Niedawno stałem sie posiadaczem karty MSI GTX 760 TwinFrozr IV. Zamierzałem nagrać pare filmów z gier więc załączyłem Frapsa a następnie BF4. Niestety ilość FPS i bugi jakimi pochwalił się BF4 sprawiły, iż niezwłocznie chciałem podkręcić GTXa tak bym mógł zobaczyć coś innego niż 20 FPS. Po pobraniu ~20 milionów programów do podkręcania (gdzie albo nie widziały mojej karty, albo wcale jej nie podkręcały) postanowiłem użyć prostej aplikacji MS gaming app. I w tym momencie skączyła mi się cierpliwość gdyż po naciśnięciu przycisku OC ikony przesuneły z lewej dolnej strony na góre (tak jakby nie moża było tam ich ustawić) po czym Wywaliło mi Windowsa do blue screena i musiałem resetować PC na twardo. Dodam iż po zakupie Mój pc miał problem z wykryciem tej karty, niewiadomo dlaczego problem sam się naprawił. Mój Setup:Intel Core i5-3570k Asrock Z77 Extreme 4 Cosair SV 650 MSI GTX 760 TwinFrozr IV Edytowane 5 Listopada 2013 przez NeviX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Spróbuj tym programikiem podkręcać: http://www.guru3d.com/files_details/nvidia_inspector_download.html Wcześniej wyłącz inne programy do OC, bo się zaczną kłócić i kompletnie się pogubisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeviX Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Gdy klikam apply resetuje sie do defelut. A gdy proboje zrobić cokolwiek innego np. zrobić screenshoota program crashuje sie. Afterburner blokuje mi napiecie i nie moge go odblokować za Chiny Sapphire TRIXX nie wykrywa karty... ...tak samo jak RivaTuner. MSI Gamming App odwala cyrki. Moze po prostu sprzedam tą kartę i kupie sobie 780 Ti :/ Nie wiem co zrobić, jestem otwarty na propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Evga precision też robi problemy ? http://www.techspot.com/downloads/5348-evga-precision-x.html Pozostaje jeszcze OC w biosie karty. Daj bios karty na forum, to się zobaczy, czy można go edytować i coś pozmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeviX Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Wow dziękuje bardzo!To jedyny program, który postanowił ze mną współpracować :) Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...