Havok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) System widzi obie karty (GTX570), natomiast w panelu nvidi brak opcji ustawienia SLI, jedyne co mogę zrobić to ustawić physix na jedną lub druga kartę. Karty są połaczone mostkiem. W sumie są tam dwa punkty w których można wpiąć mostek ale na obu nic się nie dzieje. Sterownik grafiki przeinstalowałem po dołożeniu drugiej karty. W czym może być problem? Edytowane 5 Listopada 2013 przez Havok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Mobo wspiera SLI? Gzie podana konfiguracja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Mobo wspiera SLI? Gzie podana konfiguracja? Płyta: Asus P7P55d-E wspiera chyba tylko crossfire Procesor: i5 750 Zainstalowałem Hypersli i co prawda pojawia się opcja sli w panelu ale przy próbie załączenia wywala się sterownik Nvidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 A nie są wymagane modowane sterowniki do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 A nie są wymagane modowane sterowniki do tego? Skąd mam wiedzieć? Gdybym wiedział w czym problem nie pytałbym na forum ;). Które sterowniki masz na myśli do karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Szukaj crackowanych sterowników nvidia tych do karty, jak najnowszych. Ta firma jest z tych co lubują się w utrudnianiu życia ludziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Nie wiem, czy da radę na tym mobasie zrobić SLI. Jeden slot PCI-E x16 2.0, a drugi PCI-E 16 2.0 (@4). Tam nie ma większej części pinów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Powinno się dać ale drugie gpu nie rozwinie pełni możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Tu http://www.techpowerup.com/forums/showpost.php?p=2414995 masz linki do hypersli, modowanych sterów i jakiegoś pacza. Nie znam angielskiego, musisz sam czytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havok Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Tu http://www.techpowerup.com/forums/showpost.php?p=2414995 masz linki do hypersli, modowanych sterów i jakiegoś pacza. Nie znam angielskiego, musisz sam czytać. Na tą stronę już trafiłem, ale dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...