daniel11111 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Witajcie. W jednym pokoju mam router od Orange z Neostradą. Wykorzystywany zarówno przez wifi jak i ethernet. W drugim pokoju mam kilka urządzeń korzystających z Wifi - z tym nie ma problemu, Ale mam też 3 urządzenia które mogą działać tylko po kablu. Mam też router z którego kiedyś korzystałem. TP-Link N750. Czy można go ustawić tak, żeby łączył się z siecią którą już mam latającą przez modem od Orange? Rozszerzałby sieć i podłaczyłbym sobie do niego urzadzenia w drugim pokoju i byłyby w sieci z innymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Nie ma trybu WISP/UR.. wiec nici z routingu. Ma WDS ale to tylko czyste wi-fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel11111 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Udało mi się jednak połączyć. Faktycznie TP-Link nie miał opcji AP Client, ale wgrałem mu oprogramowanie OpenWrt i teraz już pojawiła się taka opcja i udało się to tak skonfigurować że wszystko działa Edytowane 6 Listopada 2013 przez daniel11111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...