monti Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 czyzby firma shuttle sie rozkrecala pod wzgledem plyt glownych takie plyty jak ak31v3.1 (jedna z lepszych plyt pod AMD)no i teraz ta AK35GT2/R ktora zajela 2 miejsce pod wzglendem wydajnosci pokonujac ABITY I MSI itp.. Ps. na ak31v 3.1 puscilem procxa na fsb 166 ale chodzil z 30 min jak mu nie dalem jekiejs wiekszej roboty do zrobienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 czyzby firma shuttle sie rozkrecala pod wzgledem plyt glownych takie plyty jak ak31v3.1 (jedna z lepszych plyt pod AMD)no i teraz ta AK35GT2/R ktora zajela 2 miejsce pod wzglendem wydajnosci pokonujac ABITY I MSI itp.. Ps. na ak31v 3.1 puscilem procxa na fsb 166 ale chodzil z 30 min jak mu nie dalem jekiejs wiekszej roboty do zrobienia. Coraz bardziej im sie plyty udaja :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zawsze wiedziałem, że Shuttle robi dobre płytki. W końcu miałem AK31 3.1 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Bardzo dobre plyty low endowe najlepsze jakie moga byc. Wspaniale stabilne plyty dla ludzi nei majacych duzo kasy i nie krecacych extremalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Bardzo dobre plyty low endowe najlepsze jakie moga byc. Wspaniale stabilne plyty dla ludzi nei majacych duzo kasy i nie krecacych extremalnie. A czy msi i asua oraz abit tez prodokuja plyty low endowe bo shuttle jest rowna a niekiedy lepsza od tych firm. tak mi sie wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1636 bo pewno wiesz ze AK35GT2/R pobila w tym tescie takie firmy jak epox :P czy abit i msi. A ak31v3.1 w kategorii KT266a tez byla w czolowce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Bardzo dobre plyty low endowe najlepsze jakie moga byc. Wspaniale stabilne plyty dla ludzi nei majacych duzo kasy i nie krecacych extremalnie. A czy msi i asua oraz abit tez prodokuja plyty low endowe bo shuttle jest rowna a niekiedy lepsza od tych firm. tak mi sie wydaje Powiem krotko duuuuuupa :) Tak napradwe drozsze plyty oferuja troche wiecej niz Shutlle , ale wiedza tylko o tym ludzie ktorym jest to potrzebne tylko nikomu o tym nie mow . Chociaz jak juz powidzialo wiele osob Shuttle sie rozwija bardzo dobrze i robi coraz lepsze mobo . A roznice w wynikach nie sa duze . . Wiecie co patrze sie na te wyniki i wydaje mi sie ze te wszyskie plyta maja taka sama wydajnosc roznice sa minimalne . A... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Ps. na ak31v 3.1 puscilem procxa na fsb 166 ale chodzil z 30 min jak mu nie dalem jekiejs wiekszej roboty do zrobienia. Ja swojego durnia też na 166 puściłem (7*166).Też tylko krótkotrwale.Przyznam szczerze że tylko do testów puściłem, nie chcąc ryzykować utraty dysku.Ale wszystko poszło OK. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Bardzo dobre plyty low endowe najlepsze jakie moga byc. Wspaniale stabilne plyty dla ludzi nei majacych duzo kasy i nie krecacych extremalnie.Tristan, ty masz AK12 ?? To bym mia pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...