Skocz do zawartości
Ghazi

Zasiłka 110W, a ciśnie ostro!

Rekomendowane odpowiedzi

Byłym święcie przekonany, ze mam zasilacz 250W (obudowa typu no-name :P jak najszybciej na chiefteca zamienię). Gdy zaglądałem do środka nie zwracałem uwagi na zasiłkę. A teraz akurat... patrze a tam 110W. SŁOWNIE: STO DZIESIĘĆ WAT! Sprzęt jak w opisie: 2xcd, Hdd, Athlon, 3x karty PCI, GeF4 Tit.... Jeśli 110W wydala, to co dopiero powiedzieć o mistrzowskich Codegenach. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wam podpiety do av technicsa przez spdif i gram bez eaxu i a3d, bo to spowalnia ;)

ale i tak roznicy nuie slysze, bo mam <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy prostakatny pokoj i to jeszcze kolo 12m^2 :/

a kcialem slobie podpiac kurcze 2 kolumny jeszcze, co by miec kwadrafonie, ale ni cholery :(

ten av sie u mnie marnuje, a ciagnie sukinkot 400W :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz akurat... patrze a tam 110W. SŁOWNIE: STO DZIESIĘĆ WAT! Sprzęt jak w opisie: 2xcd, Hdd, Athlon, 3x karty PCI, GeF4 Tit.... Jeśli 110W wydala, to co dopiero powiedzieć o mistrzowskich Codegenach. :P

A nie 110V, pewnie w środku jest miejsce na zworę którą można wlutować żeby zasilacz mógł chodzić na tym napięciu.

Nie wierzę że to 110W. Daj jakieś zdjęcie.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz akurat... patrze a tam 110W. SŁOWNIE: STO DZIESIĘĆ WAT! Sprzęt jak w opisie: 2xcd, Hdd, Athlon, 3x karty PCI, GeF4 Tit.... Jeśli 110W wydala, to co dopiero powiedzieć o mistrzowskich Codegenach. :P

A nie 110V, pewnie w środku jest miejsce na zworę którą można wlutować żeby zasilacz mógł chodzić na tym napięciu.

Nie wierzę że to 110W. Daj jakieś zdjęcie.

Pozdr.

Dobre spostrzezenie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...