Ghazi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Byłym święcie przekonany, ze mam zasilacz 250W (obudowa typu no-name :P jak najszybciej na chiefteca zamienię). Gdy zaglądałem do środka nie zwracałem uwagi na zasiłkę. A teraz akurat... patrze a tam 110W. SŁOWNIE: STO DZIESIĘĆ WAT! Sprzęt jak w opisie: 2xcd, Hdd, Athlon, 3x karty PCI, GeF4 Tit.... Jeśli 110W wydala, to co dopiero powiedzieć o mistrzowskich Codegenach. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ten mój 250W Enlight na proca przy takim napięciu i sprzęt jaki posiadam to trochę mało ale chodzi Napięcia na %V potrafi spaść do 4.65V :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Dziwne, to bardzo malo... Najlepiej wsadz do niej Live'a i odpal jakas giere z EAXem... zobaczymy co komp bedzie mial do powiedzenia :lol: Zbyt duze spadki napiec moga prowadzic do uszkodzenia sprzetu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Nie mam Live'a ale EAX w CS rulez :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 spadek może doprowadzić do zniszczenia ? skoki tak ale spadki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja już na tej zasiłce cisnę 2 lata! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Chodzilo mi o brak stabilnosci napiec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Chodzilo mi o brak stabilnosci napiec... A mi chodziło o długi i BEZPROBLEMOWY okres użytkowania :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 i to się liczy a nie jaka zasiłka. ma działać, a jeśli to 110 W to good :!: EAX nie mam ale A3D używam. hmm, nie czuję rżónicy ale gram cicho i na 2 głośnikach. (wieża sony, i te sprawy, mniamm :) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Mam podlaczony komp do wzmacniacza (Technics i te sprawy :lol:) z dwiema kolumnami. Instalujesz EAX Unified i efekty w gierach sa ful-wypas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 EAX Unified to i ja mam, TOCA RD to instaluje. gdybym grałgłośniej i miał lepiej rozstawione kolumienki to bym poczuł MOC. jestem ciekaw jakie napięcia są na tym zasilaczu 110W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ja wam podpiety do av technicsa przez spdif i gram bez eaxu i a3d, bo to spowalnia ;) ale i tak roznicy nuie slysze, bo mam <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy prostakatny pokoj i to jeszcze kolo 12m^2 :/ a kcialem slobie podpiac kurcze 2 kolumny jeszcze, co by miec kwadrafonie, ale ni cholery :( ten av sie u mnie marnuje, a ciagnie sukinkot 400W :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A teraz akurat... patrze a tam 110W. SŁOWNIE: STO DZIESIĘĆ WAT! Sprzęt jak w opisie: 2xcd, Hdd, Athlon, 3x karty PCI, GeF4 Tit.... Jeśli 110W wydala, to co dopiero powiedzieć o mistrzowskich Codegenach. :PA nie 110V, pewnie w środku jest miejsce na zworę którą można wlutować żeby zasilacz mógł chodzić na tym napięciu. Nie wierzę że to 110W. Daj jakieś zdjęcie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A teraz akurat... patrze a tam 110W. SŁOWNIE: STO DZIESIĘĆ WAT! Sprzęt jak w opisie: 2xcd, Hdd, Athlon, 3x karty PCI, GeF4 Tit.... Jeśli 110W wydala, to co dopiero powiedzieć o mistrzowskich Codegenach. :PA nie 110V, pewnie w środku jest miejsce na zworę którą można wlutować żeby zasilacz mógł chodzić na tym napięciu. Nie wierzę że to 110W. Daj jakieś zdjęcie. Pozdr. Dobre spostrzezenie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...