ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 diety zadnej nie prowadze, a cwiczac na mase by sie przydalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a co to takiego wicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 troche nie obeznany jestem w niektorych terminach kulturystycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zmiencie nazwe topicu na 'dialogi strongmanow' 8) straty podczas wyladowania agresji: rozbite 2 pary okularow, drzwi, szyba; a i tak twierdze ze straty moralne sa nieporownywalnie wieksze; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 w obwodzie reki przy naprezonym miesniu dwuglowym Brachi (biceps;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 aha ty nie wiem ale z 25 cm powinno byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 nie wiem ale najtrudniej to mi bicek sie rozwija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ludzie, nie nabijajcie sobie postow w taki sposob. Takie rozmowki to na GG raczej :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hmmmm malo cos ... powienienes miec na ta wage chociaz okolo 33-35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukulele2 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 redd pakujesz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ok zapomnialem sie sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ukulele2 moj gg 1215859 jak chcesz pogadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Widze, że rozmowa całkiem na temat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Kopie mój komputer.... :D Joke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Steryd i ukelele jak sie zdenerwuja to mysla ze lepiej podenerwowac innych i spamuja na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hahaha fajny chat sie zrobil [; a slayer sie pytal jak rozldowujemy agresje. ostatnio czesto sie tak zdaza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Medytuje lub cwicze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 redd pakujesz ? :) Tak, wiele rzeczy, czasem dresow i sk8tow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a ja wlaze na forum Tweak'a i czytam glupie posty ... zawsze mi przechodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 redd pakujesz ? :) Tak, wiele rzeczy, czasem dresow i sk8tow :lol: Ale dlaczego sk8?? Niektórzy tylko się ubierają jak sk8. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 No więc: :D -wgniecenie w budzie od walenia pięścią w CD'ka starego :) -ogólnie buda nie jest w najlepszym stanie... ;) -rozwalone drzwiczki do szafki (kluczy szukałem) i szuflada -dziury w drzwiach i ścianie od rzucania do tarczy rzutkami czy czym tam :D -nóżki od klawiatury na kropelce po tym jak się na niej "oparłem"... -"lekko" naruszony telefon przy kompie (nie dzwoni, jakiś kawałek plastiku lata w słuchawce itd.) od rzucania nim po pięćdziesiątej piątej próbie połączenia się netem :D -rozwalone nożyczki -dziury od cyrkla w biurku 8O ;) no i obowiązkowo kilka dziur w ścianach :lol: Ale ogólnie uchodze za spokojnego gościa :D ;) :P (serio!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 redd pakujesz ? :) Tak, wiele rzeczy, czasem dresow i sk8tow :lol: Ale dlaczego sk8?? Niektórzy tylko się ubierają jak sk8. :) Dlatego ze sa qtasy nieziemskie, przynajmniej te w WPK w katowicach. Nie mowie tu o ludzikach ubranych ja oni, tylko o tych burakach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ja polecam słuchanie muzy albo jakiś porządny wysiłek fizyczny ewentualnie rozmowa z przyjacielem/przyjaciółką też może być :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 redd pakujesz ? :) Tak, wiele rzeczy, czasem dresow i sk8tow :lol: Ale dlaczego sk8?? Niektórzy tylko się ubierają jak sk8. :) Dlatego ze sa qtasy nieziemskie, przynajmniej te w WPK w katowicach. Nie mowie tu o ludzikach ubranych ja oni, tylko o tych burakach. Sk8 w Wawie to też lamusy, żule i menele, ale jak się tylko ubieram w szerokie ciuchy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...